Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

3 microfoane spion in modul gsm XSMG108

localizareGPS.net poze

3 microfoane spion in modul gsm XSMG108

Pret : 301,00 RON

Special Price 269,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza ACUM mini microfon spy cu tehnologie GSM model XSMG 108 cu functie de activare vocala si reapelare la cel mai bun pret pe localizaregps.net . Cel mai bun raport calitate/pret pentru un microfon spy ambiental !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

 

Unul din cele mai bune microfoane GSM spion, cu cel mai clar sunet , model BSXSMG108007 numai de la expertul in produse spionaj localizaregps.net. Ascultati cu telefonul dumneavoastra, in timp real prin tehnologia GSM, precum o convorbire telefonica, tot ce se vorbeste in incaperea in care a fost lasat microfonul. Mini microfonul spy prin GSM a fost inventat ca sa monitorizati audio casa dumneavoastra, birou, masina, sa aflati daca sunteti inselat sau daca vi se ascunde ceva.  localizaregps.net va usureaza folosirea microfonului spion ascuns BSXSMG108007 punandu-va la dispozitiie toate informatiile necesare. Microfoane mici de spionaj   de cea mai buna calitate, marca Technics Engineering , ACUM  pe localizaregps.net - furnizorul dumneavoastra de aparate spion din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Pitesti, Cluj, Constanta, Iasi. Livrare in maxim 24 de ore in TOATA  tara. Demonstratii despre cum se foloseste microfonul spion si alte infomatii de suport si consiliere gasiti oricand la localizaregps.net , la sediul nostru sau telefonic la 0721 694072 .


Microfon spionaj gsm XSMG 108 cu detectie voce

Cel mai mic microfon gsm spionaj cu detectie voce din lume! Modelul BSXSMG108007 are incorporate 3 microfoane pentru auditii performante. La detectie voce, dispozitivul va apeleaza automat la un numar presetat de dumneavoastra.

Functionare microfon gsm spion xsmg 108:

-Se monteaza in dispozitiv orice cartela GSM(Vodafone,Orange,Cosmote).

-Puteti apela de la orice telefon mobil sau fix dispozitivul ,si acesta raspunde automat si preia sunetele din incaperea in care este montat .Acest model are si functia de detctie voce ,adica va suna pe un numar prestabilit cand va detecta zgomot.Nu are sonerie sau speaker.Este un dispozitiv foarte discret si usor de utilizat.

 

Date tehnice microfon spion gsm BSXSMG108007 :


Frecventa :800/900/1800 Mhz
Compatibilitate:GSM SIM
Alimentare : 3,7 / 5 V
Sensibilitate: /- 10 K
Autonomie acumulator in utilizare: 5 ore
Autonomie standby: 4-7 zile

Se foloseste pentru spionaj si monitorizare audio de la distanta

Functie spionaj normal:Sunati pe cartela SIM si ascultati

Functie activare vocala: va suna daca detecteaza sunete

Distanta nelimitata (il puteti apela si daca va aflati in alt oras,alta tara)

Garantie 12 luni

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net