Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion

localizareGPS.net poze

Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion

Pret : 260,00 RON

Special Price 208,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Baterie suplimentara reincarcabila pentru microfoane gsm.Mareste perioada de standby pana la 30 zile sau 30 ore de ascultare continua . Accesoriu perfect pentru orice microfon spion .

Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion

Baterie suplimentara reincarcabila pentru microfoane gsm.Mareste perioada de standby pana la 30 zile sau 30 ore de ascultare continua . Accesoriu perfect pentru orice microfon spion 

-Durata medie de utilizare este de 3 ani

Dimensiuni 7 x 5x 1,2 cm

Garantie 12 luni

5000 mAh pentru a oferi un plus de standy microfonului dumneavoastra spion . Bateria este complatibila cu toate microfoanele spion de site-ul nostru si este foarte usor de conectat la microfonul spion ( doar se conecteaza mufa USB ).

 

Caracteristici tehnice baterie PB 104 :

-5000 mAh

-Bateria LiIon PB 104 este reincarcabila de pana la 500 de ori .


 

Comanda la cel mai avantajos pret Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion  , doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadgeturi spion. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion   pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion   profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion  , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Baterie suplimentara pentru microfon gsm spion   este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net