Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Camera spion ULTRA HD infrarosu in catarama curea CSCHDNV7958

localizareGPS.net poze

Camera spion ULTRA HD infrarosu in catarama curea CSCHDNV7958

Pret : 993,00 RON

Special Price 623,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza astazi curea de piele cu camera spy HD si night vision la cel mai bun pret ACUM disponibila localizaregps.net . Camera spion perfect portabila .Model spy BSCSCHDNV7958007
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Curea  de piele cu camera SPION  HD  DVR incorporata in sistemul de inchidere ( catarama ) , cu rezolutie full HD 1920x1080P si functie de night vision invizibil , activabila din telecomanda.

Model camera spion --- septembrie 2013 .

Camera spy HD cu infrarosu este programabila pe preluare foto, filmare audio-video, inregistrare reportofon, toate activabile si la detectie miscare.

Camera DVR spion  mascata  in curea stocheaza totul pe un card de memorie incorporat si are acumulator propriu reincarcabil din Lithyum .

Perioada de functionare a camerei spion din curea este de 3 ore, dupa o incarcare completa a acumulatorului cu care este dotata. Se reincarca prin cablul USB care vine in cutia produsului curea piele camera spy rezolutie HD si infrarosu  .

O functie foarte importanta pentru o camera spion ascunsa este cea night vision care permite realizarea de filmari si pe intuneric sau in conditii de iluminare scazuta . Catarama curelei de spionaj are 5 leduri infrarosu invizibil  tocmai in acest scop.

Aceasta curea cu camera spy este ideala pentru a filma diverse situatii, intalniri sau sedinte.

Specificatii camera spion rezolutie HD cu night vision in curea BSCSCHDNV7958007

Rezolutie foto 2272x1704

Rezolutie video 1920x1080P

5 leduri night vision invizibil 940 nm

Senzor detectie miscare

Activare telecomanda

Suporta card microSD pana la 32 gb

Filamare continua maxim 3 ore

 

Cutia produsului contine :

Curea camera spion  inclusa BSCSCHDNV7958007

Telecomanda

Cablu USB

Manual de utilizare

 

Garantie

1 an

 

 


 

Comanda la cel mai avantajos pret camera de spionaj cu night vision mascata in curea , doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la cureaua cu camera spy HD cu infrarosu   pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin camera spion ascunsa in curea   profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze pentru camera spy cu night vision mascata in curea  , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Camera ascunsa in curea - camera spy cu night vision HD  este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net