Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Camera video spy in cheie auto BMW - BMWCK89

localizareGPS.net poze

Camera video spy in cheie auto BMW - BMWCK89
327,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza acum Camera spy in cheie auto BMW - BSBMWCK89007 .Ideal pentru spionaj discret . Cel mai mic pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Cheie BMW cu camera video spy

Cheie tip BMW cu camera video ascunsa si microfon incorporat. Dispozitivul efectueaza inregistrari audio sio video discrete, de inalta calitate. Perfect portabila si nu atrage nici o suspiciune.

Telecomanda Bmw are si functie de fotografiere doar printr-o simpla apasare de buton .

Pentru descarcare inregistrari pe calculator, trebuie sa scoateti micro SD card-ul din camera si introduceti intr-un Card Reader, pe care il conectati la PC, iar acesta il va recunoaste automat, ca pe un memory stick. Filmare este in format avi , deci poate fi vizualizata cu orice Player de filme .

Pentru o discretie maxima, puteti sa atasati acesta spy camera la cheile de la masina si, practic veti avea o camera video in permanenta la dumneavoastra ,pentru a inregistra diferitele situatii .

Detalii Tehnice Telecomanda Cheie Auto BMW Camera Video Spion.

Dimensiuni : 7.1 cm x 3.4 cm x 1.8 cm

Greutate: 146 grame

Rezolutie 640 x480 , 30fps

Inregistrare Video - Format AVI 640x480

Fotografiere - Format JPEG

Compatibil cu Windows ME/2000/XP/2003/Vista

Coletul contine :

1x Telecomanda Cheie tip BMW

1x Cablu USB pentru incarcare si transfer inregistrari

1x Manual de utilizare in limba engleza si romana

1x Certificat Garantie 12 Luni

Pretul include TVA

 


Comanda la cel mai avantajos pret Micro camera spy in cheie auto BMW - BSBMWCK89007, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Micro camera spy in cheie auto BMW - BSBMWCK89007 pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Micro camera spy in cheie auto BMW - BSBMWCK89007 profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Micro camera spy in cheie auto BMW - BSBMWCK89007, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Micro camera spy in cheie auto BMW - BSBMWCK89007 este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net