Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Ceas de mana cu reportofon spy RCMD33

localizareGPS.net poze

Ceas de mana cu reportofon spy RCMD33

Pret : 485,00 RON

Special Price 462,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Reportofon spion incorporat intr-un ceas de mana functional. Dispozitivul spion poate efectua inregistrari timp de 8-10 ore co singura incarcare in format wav si are capacitatea de compresie a inregistrarilor. Memoria interna este de 1 Giga. Cod produs R
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Ceas de mana cu reportofon spy RCMDE 33

Reportofon incorporat intr-un cea de mana functional, design deosebit. Dispozitivul spion poate efectua inregistrari timp de 8-10 ore in format wav si are capacitatea de compresie a inregistrarilor. Memoria interna este de 1 Giga.

Detalii tehnice ceas de mana reportofon spion :

-memorie interna 1 Giga

-inregistrare continua intre 8 si 10 ore

-perioada de incarcare 1,5 ore

-baterie Litiu 300 mAh

Pretul Include TVA

Garantie 12 luni

 


Comanda la cel mai avantajos pret Ceas de mana cu reportofon spy RCMD33, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Ceas de mana cu reportofon spy RCMD33  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Ceas de mana cu reportofon spy RCMD33  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Ceas de mana cu reportofon spy RCMD33 , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Ceas de mana cu reportofon spy RCMD33este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net