Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Ceas de perete camera spy 4G

localizareGPS.net poze

Ceas de perete camera spy 4G
3.473,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza acum mini camera spion 4G ascunsa in ceas de perete cu acumulator pentru 24 de ore inregsitrari sau transmisiune prin 4G . Comanda ACUM. Model BSCSC4GCP004007

Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Zi de zi suntem martori la diversificarea situatiilor care necesita asistenta tehnicii de supraveghere.  Monitorizam bona, iubitii, colegii, copii, masinile, afacerile, casele, totul in jur necesita protectie si control.

Tocmai de aceea cautam sa ne imbunatatim mereu oferta de produse si sa va aducem constant cele mai noi si performante tehnologii. Camerele video 4G wireless cu posibilitatea de transmisie live sunt acum  la dispozitia dvs!

Acest tip de camera spy  4G eficientizeaza la maxim ideea de supraveghere discreta a locurilor si persoanelor. Posibilitatea de a vedea totul exact cand se intampla si nu mai tarziu, va ajuta sa surprindeti in fapt sau sa preveniti intamplari care pot schimba vieti.

Este mult mai usor de folosit decat o camera ip , nu trebuie sa va conectati la retelele wi-fi din jurul camerei ascunse la care uneori nici nu aveti acces datorita parolelor. Veti urmari totul direct de pe telefon sau de pe computer  cu ajutorul semnalului GSM 4G  si al unei cartele alocate care va genera adresa ip pe care il veti putea accesa de la distanta de oriunde dinl ume .

Ceas de perete cu camera wireless 4G ascunsa si vizualizare in timp real ( 4G002 )

Acest ceas cu camera spion 4G va ofera marele avantaj de a vizualiza in timp real, live, imaginile surprinse, mult mai facil si rapid la calitate HD .

Puteti monta ceasul oriunde ,  fara sa fiti nevoiti sa va conectati la o retea de internet  locala. Camera spy  4G din ceas vine cu un server propriu, mai exact puteti sa va conectati la acesta fara sa instalati nici o alta aplicatie pe terminalul de unde doriti sa urmariti transmisia camerei wireless 4G. Totul va functiona cu ajutorul semnalului GSM 4G si al unei cartele GSM pozitionate in ceas . Aceasta cartela va genera ip-ul unic la care dvs va veti conecta ori de cate ori doriti sa urmariti imaginile surprinse.

Desigur , pe langa vizionarea in timp real exista si functia de stocare a inregistrarilor pe care sa le puteti vedea oricand dupa ce filmarea s-a incheiat. Timpul si dimensiunea inregistrarilor vor fi desigur corelate cu memoria de care aceasta camera video 4G  dispune ( maxim 64 Gb) .

Aceasta camera de spionaj  functioneaza DOAR in zone si regiuni care au semnal gsm 4G pentru care va trebui sa aveti un abonament lunar, perioada de activare a lui, continuitatea sau alte detalii legate de acest serviciu puteti afla de la furnizorii de  telefonie mobila.

Camera este alimentata de o baterie reincarcabila pe baza de Li care are 3 variante de comercializare: una cu putere pentru 8 ore de inregistrare, a doua pentru 16 ore si a treia pentru 24 de ore , sau cu alimentare permanenta cu conectare la priza . Cand veti comanda acest ceas cu camera wireless 4 G trebuie sa specificati ce tip de baterie doriti.

Lentila camerei ascunse 4G din ceasul de perete este usor orientata in jos si va avea un unghi de deschidere de 60 grade pe inaltime si 70 grade pe orizontala. Este perfect camuflata in designul ceasului si nu va starni nici o suspiciune. Trebuie doar sa porniti filmarea!

Va puteti baza pe aceasta solutie versatila de supraveghere video discreta  4G camuflata in ceas de perete pentru:

-          A evita orice abuz asupra copiilor dvs

-          A descoperi cat mai curand daca sunteti inselati

-          A testa increderea pe care le-o acordati angajatilor

-          A va proteja casa si biroul de intrusi sau  hoti

-          A urmari cum sunt ingrijiti parintii, bunicii sau persoanele cu dizabilitati.

 

Pretul include TVA

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net