Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Detector activitate sexuala Semen spionaj

localizareGPS.net poze

Detector activitate sexuala Semen spionaj
287,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Detector profesional de activitate sexuala. Semen spionaj foloseste o metoda de depistare a lichidului seminal pe haine si lenjerie, fiind utilizata (datorita sigurantei rezultatelor) si in laboratoarele de criminalistica si investigatii.
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Detector activitate sexuala Semen spionaj

Detector profesional de activitate sexuala. Semen spionaj foloseste o metoda de depistare a lichidului seminal pe haine si lenjerie, fiind utilizata (datorita sigurantei rezultatelor) si in laboratoarele de criminalistica si investigatii.

Infidelitatea e din ce in ce mai frecventa!! Spulbera acum orice banuiala!

Obtine discret informatiile de care aveti nevoie in maxim 5 minute

Testul de fidelitate

Cel mai simplu si rentabil mod de testare a partenerului: Detectorul de lichid seminal(sperma) Semen 1003 . A venit timpul sa pui capat multiplelor suspiciuni si indoieli, devenite un cosmar, cauzate de infidelitatea partenerului. Usor si rapid, detecteaza cu precizie materialul seminal din lenjeria intima in mai putin de 5 minute. Kitul de infidelitate contine teste pentru 10 obiecte vestimentare, pentru a gasi urme pe orice material, bumbac sau sintetic si orice culoare. Produsul nu distruge si nu decoloreaza tesaturile iar rezultatele sunt imediate. Chiar si cele mai mici urme de lichid seminal, uscate sau invizibile, sunt detectate, chiar si dupa 2 ani daca obiectul respectiv nu a fost spalat.

Testeza-ti partenera !

Dupa actul sexual, orice femeie are o secretie care contine lichid seminal si ramane in lenjeria intima mult timp dupa finalizarea actului sexual. Puteti afla in mai putin de 5 minute daca lenjeria intima a partenerei contine urme de lichid seminal, chiar si daca acestea sunt invizibile.

De obicei, o femeie va continua sa secrete cantitati mici de material seminal de pana la 72 de ore dupa actul sexual. Chiar si dup dupa! Daca suspectati ca va inseala, aceasta este cea mai usoara cale de a afla ce se intampla cu adevarat n relatia voastra.

Rezultatele sunt vizibile chiar daca actul sexual s-a petrecut in urma cu mult timp iar urmele sunt uscate! Atat timp cat produsul nu a fost spalat, poate fi testat chiar si dupa 2 ani.

Testeza-ti partenerul !

Un barbat continua sa secrete cantitati mici de material seminal pana la 2 ore sau mai mult dupa fiecare act sexual. Urme care se pot gasi in lenjeria intima, pe alte obiecte vestimentare sau in lenjeria patului. Chiar daca suspectul a folosit prezervativ in timpul actului sexual sau a facut doar sex oral, materialul seminal poate fi detectat in lenjeria intima. Produsul este astfel conceput sa detecteze o anume enzima prezenta in lichidul seminal masculin, timp de pana la 2 ani sau poate chiar mai mult, atat timp cat obiectul vestimentar nu a fost spalat.

Testeza-ti copilul !

Copilul intarzie Banuiesti ca si-a inceput activitatea de sexuala Acum poti sa afli adevarul discret, doar cu detectorul de lichid seminal (sperma ) Semen 1003 .

A fost doar la o bere cu baietii A fost doar la o cafea cu cea mai buna prietena Nu mai trai in minciuna! Ai acum cea mai noua, eficienta si discreta cale de a afla adevarul. Mai departe ... ramane la alegerea ta ce ai de facut. Macar stii adevarul!

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net