Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Detector ultraprofesional de microfoane si camere spion 8 GHz CORDON

localizareGPS.net poze

Detector ultraprofesional de microfoane si camere spion 8 GHz CORDON
12.167,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cauta cel mai nou model de Detector de microfoane ascunse BSCORDON007 . Verifica oferta la cel mai mic pret pe localizaregps.net
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Detector de microfoane si camere ascunse BSCORDON007 8 Ghz

 

Comanda acum detector profesional de microfoane ,camere si localizatoare GPS ascunse BSCORDON007  cu frecventa la emisie de pana la 8 GHz de productie Rusia .

 

 

Detectorul de echipamente spy BSCORDON007 face parte din cea mai noua gama de echipamente pentru scanarea de echipamente spy produs de TSM Rusia .

 

Data aparitie detector BSCORDON007  Ianuarie 2013 .

 

Analizatorul SPY  BSCORDON007 a fost proiectat pentru detectia si localizarea fara erori a surselor joase de radiatii electromagnetice ( camere spy si microfoane ambientale ) cu frecventa de lucru cuprinsa in segmentul  50 - 8000 MHz . Scanarea de echipamente spy este bazata pe masuratoarea integrala a nivelului de camp electromagnetic .

 

Ceea ce face cu adevarat special detectorul SPY BSCORDON007 este functia de excitare a sistemelor spion in timpul scanarii . Cu alte cuvinte detectorul BSCORDON007 gaseste  microfoanele si camerele spy care sunt activate doar de detectia de sunete si care in mod normal trec nedetectate de detectoarele spy clasice . 

Detectorul SPY BSCORDON007  identifica transmisiile GSM 900 / GSM 1800 (DCS) / DECT /  Bluetooth , WIFI si WIMAX , deci scanarea este complexa pe tot spectrul de pana la 8 Ghz .

Aveti posibilitatea de a utiliza detectorul de echipamente spion BSCORDON007 in doua moduri:

"MOD SCANARE " si "Mod Efect Excitare"

In primul mod, detectorul spy BSCORDON007 masoara frecventa si nivelul de radiatie a sistemelor spy iar in al doilea mod detecteaza echipamentele spy cu transmisie si le activeaza pe cele care au incoporate senzori de detectare a sunetelor .

 Pe ecranul LCD detectorul spion  BSCORDON007  arata parametrii semnalului  (frecventa si nivel de semnal )transmis pe  GSM-900, GSM-1800, DECT, Bluetooth, WiFi ,WiMax  , nivelul pragului de detectie si nivelul de incarcare a bateriei .

Specificatii tehnice detector BSCORDON007 8 GHz

 

Lungime

179 mm

Latime

67 mm

Grosime

30 mm

Greutate

0.35 kg

Carcasa

Plastic

Sursa energie

Acumulator  reincarcabil (6 ore)

Banda frecventa

50-8000 MHz

Raza dinamica

nu mai putin de 55 dB

 

Pachetul contine:

1x Detector SPY BSCORDON007

1x Antena telescopica 50-800MHz

1x Antena pentru frecventa inalta 800-8000 MHz

1x Casti

1x Incarcator

1x Manual

 

Garantie 36 de luni .

Productie RUSIA


Comanda la cel mai avantajos pret Detector ultraprofesional de microfoane si camere spy 8 GHz BSCORDON007, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Detector ultraprofesional de microfoane si camere spy 8 GHz BSCORDON007pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Detector ultraprofesional de microfoane si camere spy 8 GHz BSCORDON007profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Detector ultraprofesional de microfoane si camere spy 8 GHz BSCORDON007, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Detector ultraprofesional de microfoane si camere spy 8 GHz BSCORDON007 este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net