Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Detector ultraprofesional de mini camere de spionaj VORON

localizareGPS.net poze

Detector ultraprofesional de mini camere de spionaj VORON
12.605,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza acum Detector de camere ascunse cu fascicule laser BSVORON007 .Ideal pentru detectarea de microcamere de spionaj . Cel mai bun pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Detectorul de camere spy BSVORON007 este conceput pentru a detectia rapida a minicamerelor video inclusiv cele cu mini lentila tip BULLET ( cele mai mici lentile existente ) .

Unde poate fi folosit detectorul BSVORON007 ?

-la birou

-acasa

-sala de sedinta

-camera de hotel

-toalete publice

Principiul de detectie al detectorului BSVORON007 este bazat pe reflectia luminii sau reflectia fasciculului luminos , adica atunci cand o camera este detectata , va rezulta un punct rosu luminos , care este de fapt lentila mini camerei spion .

Distanta de detectie a minicamerelor video descoperite ( chiar daca lentila este mai mica de 1 mm )  cu detectorul BSVORON007 este IMPRESIONANTA , adica de la 1 la 50 de metri in functie de conditiile de operare .

Tehnologia folosita de detectorul spy BSVORON007 este iluminarea LED a lentilellor , ceea ce face utilizarea detectorului sigura si pentru operator (in comparatie cu luminarea LASER).

Scanarea in campul optic va permite sa detectati ORICE  tip de minicamera indiferent de dimensiunea lentilei ,chiar  daca este pe cablu sau wireless, daca este oprita sau pornita minicamera .

Solutia tehnica folosita la constructia detectorului spy BSVORON007 , adica prisme ROOF si sticla translucida , combinate cu un  design compact a rezultat o marire a intensitatii fasciculului luminos , o extindere a campului de detectie si o exceptionalea calitate a imaginii .

Sursa efectiva de impuls asigura un timp lung de utilizare (minim 3 ore) , in conditiile in care BSVORON007 functioneaza cu o singura baterie AA (1.5 V)

Carcasa detectorului  BSVORON007 este facuta din aliaj de aluminiu iar manerul  si suportul pentru ochi dintr-un  cauciuc foarte placut la atingere .

Detectorul BSVORON007 este foarte usor de utilizat si nu necesita pregatire sau cunostinte speciale  .

Specificatii tehnice detector BSVORON007

 

Lungime

140 mm

Latime

68 mm

Grosime

50 mm

Greutate

0.33 kg

Carcasa

Aliaj aluminiu
Setul BSVORON007 contine :

Detector BSVORON007

Manual Utilizare

Snur

Garantie 36 de luni .

Productie RUSIA


 

Comanda la cel mai avantajos pret BSVORON007 Detector ultraprofesional de camere spion dupa lentile, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la BSVORON007 Detector ultraprofesional de camere spion dupa lentile  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin BSVORON007 Detector ultraprofesional de camere spion dupa lentile  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze BSVORON007 Detector ultraprofesional de camere spion dupa lentile , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. BSVORON007 Detector ultraprofesional de camere spion dupa lentile  este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net