Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

DVD player cu camera video mascata

localizareGPS.net poze

DVD player cu camera video mascata
2.698,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Camera video spy ascunsa in DVD Player cu carcasa Samsung. Dispozitivul spion este perfect disimulat intr-un aparat obisnuit. Fara a trezi suspiciuni il puteti aseza in cele mai evidente locuri din casa . Functie de detectie miscare si memorie pana la 32
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

DVD player cu camera video spy

Camera video spy ascunsa in DVD Player cu carcasa Samsung. Dispozitivul spion este perfect disimulat intr-un aparat obisnuit. Fara a trezi suspiciuni il puteti aseza in cele mai evidente locuri din casa.

 

Detalii tehnice in curand.

 


Comanda la cel mai avantajos pret DVD player cu camera video mascata, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la DVD player cu camera video mascatape forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin DVD player cu camera video mascataprofitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze DVD player cu camera video mascata, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. DVD player cu camera video mascata este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net