Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Electrosoc telefon TWE1604

localizareGPS.net poze

Electrosoc telefon TWE1604
419,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cauta cel mai nou model de Electrosoc telefon mobil BSTWE1604007 .Verifica oferta de Electrosoc telefon mobil BSTWE1604007 la cel mai mic pret pe localizaregps.net
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Electrosoc telefon mobil TWE 1604

Electrosoc inclus intr-o carcasa de telefon mobil model Nokia. Desi are dimensiuni extrem de reduse, dispozitivul deascarca o tensiune de 800.000 de volti cu zgomot puternic. Recomandat pentru siguranta dumneavoastra!

 

Aparat electrosoc de mare putere cu lanterna si acumulator incorporat. Aparatul este mascat sub forma unui telefon mobil ce genereaza o tensiune de 800.000 Volti. Foarte util impotriva potentialilor atacatori. Recomandat pentru protectie sotiei sau a copilului. Descarcarea electrica este foarte zgomotoasa, fapt ce duce la intimidarea potentialilor agresori.

Aparatul arata exat ca un telefon ,dar nu are niciuna din functiile telefonului .

Specificatii tehnice Electrosoc in telefon mobil TWE 1604:

Acumulator intern reincarcabil Ni-Cd
Transformator piezo-electric ceramic
Tensiune descarcare: 800.000 Volti

Dimensiuni: 10.5 x 4.5 x 2.5 cm
Functie de lanterna.
Aparatul are forma unui telefon mobil.
Piedica de siguranta pentru evitarea descarcarilor accidentale.


Pachetul contine: aparat electrosoc, cablu incarcare.

Acest aparat este interzis persoanelor sub 18 ani.

 

Comanda la cel mai avantajos pret Electrosoc puternic telefon BSTWE1604007, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Electrosoc puternic telefon BSTWE1604007  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Electrosoc puternic telefon BSTWE1604007  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Electrosoc puternic telefon BSTWE1604007 , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Electrosoc puternic telefon BSTWE1604007este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net