Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Incarcator universal cu camera ascunsa spion BSJSXL0130007

localizareGPS.net poze

Incarcator universal cu camera ascunsa spion BSJSXL0130007
545,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Camera video spy de 3 MP mascata intr-un incarcator-alimentator electric. Senzor de miscare, functie de fotografiere si telecomanda pentru activare/dezactivare. Memorie interna de 4 Giga si acumulator ce asigura 6 ore de functionare. BSJSXL0130007
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Alimentator universal cu camera ascunsa spy JS-XL0130

Camera spy de 3 Mega Pixeli mascata intr-un incarcator-alimentator electric. Senzor de miscare, functie de fotografiere si telecomanda pentru activare/dezactivare. Memorie interna de 4 Giga si acumulator ce asigura 6 ore de functionare.

Unul din cele mai bine ascunse sisteme de alarma cu functionare non-stop.

Detalii tehnice :

-rezolutie filmare 640x480 High resolution

-rezolutie fotografie 1280x1024

-baterie 2400 Mah (6-7 ore de inregistrare continua sau pana la 96 de ore in stand by )

-raza actiune telecomanda 18-20 metri

-functie de detectie de miscare (senzor CMOS )

-functie de fotografiere comandabila din telecomanda

Produs recomandat pentru orice birou pentru inregistrarea situatiilor sensibile sau pentru a avea o evidenta a activitatilor din biroul dumneavoastra.


 Comanda la cel mai avantajos pret Incarcator  universal cu camera ascunsa spion BSJSXL0130007, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Incarcator  universal cu camera ascunsa spion BSJSXL0130007  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Incarcator  universal cu camera ascunsa spion BSJSXL0130007  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Incarcator  universal cu camera ascunsa spion BSJSXL0130007 , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Incarcator  universal cu camera ascunsa spion BSJSXL0130007este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net