Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Husa bruiaj - ecranare telefon si card bancar JAMH-209

localizareGPS.net poze

Husa bruiaj - ecranare telefon si card bancar JAMH-209

Pret : 82,00 RON

Special Price 72,00 RON

  • Cumpără 2 pentru 52,00 RON fiecare şi salvează 28%

Stoc - livrare a doua zi

Incearca acum husa telefon - ecranare si bruiaj BSJAMH-209007 cel mai ieftin din stoc pe localizaregps.net . Comanda acum husa izolatoare semnal GPS si GSM anti ascultare telefon !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Husa pentru ecranare carduri si telefoane mobile ( husa de bruiaj ) BSJAMH-209007

Husa pentru telefon si carduri cu protectie GSM si GPS si anticopiere informatii . Pentru a va proteja telefonul, prin blocarea semnalelor GPS si GSM, trebuie doar sa il introduceti in husa speciala. Se poate folosi pentru aproape toate modelele de telefoane de pe piata.

Husa BSJAMH-209007 are 2 buzunare unul pentru functia de husa normala si unul pentru ecranarea tuturor obiectelor introduse in husa.

- husa de culoare neagra

- semnalul se pierde in 20 de secunde

- husa prevazuta cu 2 buzunare

- compatibila cu peste 99 % din telefoanele de piata ( nu este compatibila cu samsung galaxi note 2 )

 

1. Principala aplicatie este protejarea impotriva interceptarilor ilegale in timp ce nu se vorbeste la telefon. Exista o practica prin care persoanele care doresc sa faca o discutie privata, isi plaseaza telefoanele in alta camera. Ei considera ca nu este suficient sa inchizi telefonul sau sa scoti bateria.


Acelasi principiu se aplica si pentru cazul telefoanelor prevazute cu GPS , care sunt foarte usor de localizat .

 

Pentru a convinge ca produsul functioneaza, se face urmatoarea demonstratie. Se introduce telefonul in buzunarul superior din husa si se incearca un apel. Telefonul nu va suna, lucru care demonstreaza ecranarea (izolarea) totala fata de undele radio. Legile fizicii functioneaza ca in cazul cutiei lui Faraday.

2. Al doilea mare beneficiu este protejarea fata de radiatii. Husa BSJAMH-209007 are doua buzunare. Cel superior ecraneaza total telefonul. Buzunarul inferior ecraneaza doar spatele iar telefonul functioneaza normal. Se stie ca din cauza radiatiilor, nu este recomandat sa porti telefonul in buzunarul de la piept din dreptul inimii sau in cel de langa organele genitale. Aceasta restrictie poate fi rezolvata daca se foloseste husa si se plaseaza telefonul in fata ecranului de protectie. Astfel, telefonul functioneaza iar radiatiile emit doar in fata corpului.

 

3. BSJAMH-209007 ajuta si la protejarea cardurilor impotriva hotilor de identitate. Acestia pot folosi tehnologii moderne prin care sa capteze datele personale de pe card-uri. Odata ecranat, card-ul este protejat de orice tentativa pentru furtul datelor de identitate.

 

Recomandam achizitia a minim doua bucati, pentru a fi folosit si de catre interlocutor.

In orice discutie privata este nevoie de minim doi.

Produs de o calitate superioara .


Pretul include TVA

 


Comanda la cel mai avantajos pret Husa bruiaj telefon - husa ecranare telefon si carduri - husa antiascultare -husa ecranare gps si gsm doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Husa bruiaj telefon - husa ecranare telefon si carduri - husa antiascultare -husa ecranare gps si gsm  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Husa bruiaj telefon - husa ecranare telefon si carduri - husa antiascultare -husa ecranare gps si gsm  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Husa bruiaj telefon - husa ecranare telefon si carduri - husa antiascultare -husa ecranare gps si gsm , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Husa bruiaj telefon - husa ecranare telefon si carduri - husa antiascultare -husa ecranare gps si gsmeste alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net