Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Microfon gsm spion BAS 200

localizareGPS.net poze

Microfon gsm spion BAS 200

Pret : 175,00 RON

Special Price 109,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza cel mai vandut model de microfon gsm spion model BAS200 . Verifica oferta la microfon spy GSM BAS 200 pentru ascultare ambientala prin telefon la cel mai mic pret pe localizaregps.net .Doar sunati si ascultati .
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

 

Unul din cele mai bune microfoane GSM spion, cu cel mai clar sunet , model BSBAS200007 numai de la expertul in produse spionaj localizaregps.net. Ascultati cu telefonul dumneavoastra, in timp real prin tehnologia GSM , precum o convorbire telefonica, tot ce se vorbeste in incaperea in care a fost lasat microfonul . Mini microfonul spy prin  GSM a fost inventat ca sa monitorizati audio casa dumneavoastra, birou, masina, sa aflati daca sunteti inselat sau daca vi se ascunde ceva.  localizaregps.net va usureaza folosirea microfonului spion ascuns BSBAS200007 punandu-va la dispozitiie toate informatiile necesare. Microfoane mici de spionaj   de cea mai buna calitate, marca Technics Engineering , ACUM  pe localizaregps.net - furnizorul dumneavoastra de aparate spion din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Pitesti, Cluj, Constanta, Iasi. Livrare in maxim 24 de ore in TOATA  tara. Demonstratii despre cum se foloseste microfonul spion si alte infomatii de suport si consiliere gasiti oricand la localizaregps.net , la sediul nostru sau telefonic la 0721 694072 .


Microfon gsm spionaj BSBAS200007

Microfon gsm spion bas200 la cel mai mic pret . Utilizat pentru ascultarea ambientala a locuintei dumenavoastra . Cu acest microfon spy puteti aculta tot ce se vorbeste pe o raza de 8-10 metri in jurul dispozitivului spion . Doar sunati si ascultati .


Cum functioneaza? Foloseste o cartele obisnuita GSM (pre-pay sau abonament, Vodafone, Orange, Cosmote), al carui numar il apelati cand doriti sa supravegheti sonor incinta in care ati lasat microfonul. Tot procesul este foarte discret, nici un indiciu nu tradeaza prezenta microfonului. Nu suna, nu are luminite care palpaie, nu are butoane pornit/oprit, este activat automat la primirea apelului Dvs. si intra in stand-by automat la incheierea supravegherii. Microfonul este foarte sensibil, orice sunet pe o distanta de 8-10m este captat si poate fi auzit cu usurinta.

Microfonul spion se poate monta oriunde datorita dimensiunilor reduse: acasa, in masina, in geanta sau in rucsac. Daca este nevoie de o supraveghere continua de lunga durata, aparatul se poate alimenta de la priza sau de la bricheta auto.

 

- Microfon spion GSM
- Supraveghere si monitorizare audio ambientala  de la distanta, prin telefonie GSM
- Functioneaza cu cartela SIM pre-pay sau abonament (Vodafone, Orange, Cosmote)
- Dimensiuni reduse( o cutie de chibrituri)
- Functionare discreta
- Sensibilitate mare
- Perioada indelungata in stand-by

 Ideal pentru incaperi de pana la 60 de metri patrati .

 

Grantie 12 luni .

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net