Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Microfon gsm spion in prelungitor functional

localizareGPS.net poze

Microfon gsm spion in prelungitor functional

Pret : 472,00 RON

Special Price 413,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Comanda ACUM microfon spy prin gsm ascuns in prelungitor functional model BSPMGS101007 .Garantat cel mai bun pret . Microfon spy cu alimentare permanenta .Vezi promotiile de azi de la localizaregps.net
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

 

Unul din cele mai bune microfoane GSM spion ascuns in prelungitor, cu cel mai clar sunet , model BSPMGS101007 numai de la expertul in produse spionaj localizaregps.net. Ascultati cu telefonul dumneavoastra, in timp real prin tehnologia GSM, precum o convorbire telefonica, tot ce se vorbeste in incaperea in care a fost lasat microfonul. Mini microfonul spy prin GSM a fost inventat ca sa monitorizati audio casa dumneavoastra, birou, masina, sa aflati daca sunteti inselat sau daca vi se ascunde ceva.  localizaregps.net va usureaza folosirea microfonului spion ascuns BSPMGS101007 punandu-va la dispozitiie toate informatiile necesare. Microfoane mici de spionaj   de cea mai buna calitate, marca Technics Engineering , ACUM  pe localizaregps.net - furnizorul dumneavoastra de aparate spion din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Pitesti, Cluj, Constanta, Iasi. Livrare in maxim 24 de ore in TOATA  tara. Demonstratii despre cum se foloseste microfonul spion si alte infomatii de suport si consiliere gasiti oricand la localizaregps.net , la sediul nostru sau telefonic la 0721 694072 .


Comanda acum prelungitor cu microfon gsm spy incorporat  la cel mai mic pret pe shpyshop.com.ro  . Modul de microfon spion detasabil .

Disponibil in culorile alb si negru .Toate dozele functionale !!!!!

Ceea ce face special acest model de prelungitor este faptul ca introducerea cartelei in microfon se face prin desurubare ...deci nu se va vedea locul cartelei ...camuflaj perfect pentru un microfon spion . Un alt avantaj mare ale acestui microfon spy este faptul ca este singurul prelungitor spion care a fost conceput in asa fel incat microfonul gsm sa poata fi scos si folosit in orice alt loc , caz in care incarcarea microfonului se va face la priza sau la usb-ul computerului .

Doar sunati si ascultati ceea ce se vorbeste !!!

Microfon GSM spion pentru ascultare la distanta, model prelungitor electric sau tripla . Aparatul este echipat cu un microfon foarte sensibil care permite redarea sunetelor pe o raza de maxim 10m. In aparat se introduce o cartela SIM pentru retele GSM, iar in momentul cand este apelat numarul respectiv, se va porni ascultarea. Functioneaza in toate retelele GSM (Cosmote, Orange, Vodafone). Prelungitorul de priza 220V este functional si are in dotare 4 sau 6 doze de max. 16A  toate FUNCTIONALE.


Specificatii tehnice prelungitor spion cu microfon GSM incorporat BSPMGS101007


Dimensiuni: 35 x 7 x 5 cm
Raza de actiune: pana la 10 m
Lungime cablu: 2 metri (la cere oricat de lung )
Functioneaza cu orice cartela GSM din orice retea(Cosmote, Orange, Vodafone)
Acumulator incorporat 500 mAh
Frecventa GSM 800/900/1800 MHz


Timp de functionare:


-nelimitat -cand este conectat la priza
-maxim 2 ore - neconectat la priza(ascultare continua, alimentare din acumulator)
-maxim 3 zile stand-by -neconectat la priza (ascultare discontinua, alimentare din acumulator)


Exemple de situatii in care poate fi utilizat:

Monitorizarea bonei cat timp sunteti plecat de acasa
Monitorizarea angajatilor
Spionarea iubitului- iubitei
Monitorizarea copiilor cand sunteti plecat de acasa
Obtinerea dovezilor audio

Garantie 12 luni
Pretul include Tva

 


Comanda la cel mai avantajos pret Microfon gsm spy mascat in prelungitor  BSPMGS101007, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Microfon gsm spy mascat in prelungitor  BSPMGS101007  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Microfon gsm spy mascat in prelungitor  BSPMGS101007  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Microfon gsm spy mascat in prelungitor  BSPMGS101007 , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Microfon gsm spy mascat in prelungitor  BSPMGS101007  este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net