Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Microfon gsm spion solar SOLARMGS012

localizareGPS.net poze

Microfon gsm spion solar SOLARMGS012

Pret : 370,00 RON

Special Price 311,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cumpara Microfon gsm solar cu activare vocala BSSOLARMGS012007 .Garantat cel mai mic pret.Vezi promotiile de azi de la localizaregps.net
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Microfon gsm spy ascuns cu incarcare la energie solara

Microfon gsm spion care se reincarca cu energie solara. Recomandat pentru monitorizarea de la distanta, pentru incaperi de maxim 50 de metri patrati. Dispozitivul are incorporate 2 microfoane, care imbunatatesc calitatea auditiei.

Cu microfonul GSM Spy cu energie alternativa puteti asculta tot ce se vorbeste pe o raza de 8-10m si veti putea sa va confirmati sau infirmati banuielile fara a avea griji in privinta autonomiei bateriei .

Ideal pentru :

-supraveghere bona

-casa

-birou

-masina

-copii


Cum functioneaza microfonul spy Gsm cu energie solara ?

Foloseste o cartele obisnuita GSM (pre-pay sau abonament, Vodafone, Orange, Cosmote), al carui numar il apelati cand doriti sa supravegheti sonor incinta in care ati lasat microfonul.

Tot procesul este foarte discret, nici un indiciu nu tradeaza prezenta microfonului. Nu suna, nu are luminite care palpaie, nu are butoane pornit/oprit, este activat automat la primirea apelului Dvs. si intra in stand-by automat la incheierea supravegherii. Microfonul este foarte sensibil, orice sunet pe o distanta de 8-10m este captat si poate fi auzit cu usurinta.

Microfonul spy Gsm cu incarcare solara se poate monta oriunde datorita dimensiunilor foarte reduse: acasa, in masina,birou, in geanta sau in rucsac.

Proprietati Microfon Spy Gsm cu incarcare la energie solara

- Microfon Spy Gsm cu energie solara
- Supraveghere si monitorizare sonora de la distanta, prin telefonie GSM
- Functioneaza cu cartela SIM pre-pay sau abonament (Vodafone, Orange, Cosmote)
- Dimensiuni reduse
- Functionare discreta
- Sensibilitate mare

Pretul include Tva


 

Comanda la cel mai avantajos pret Mini microfon gsm spy soalar cu activare voce  BSSOLARMGS012007 doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Mini microfon gsm spy soalar cu activare voce  BSSOLARMGS012007 pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Mini microfon gsm spy soalar cu activare voce  BSSOLARMGS012007 profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Mini microfon gsm spy soalar cu activare voce  BSSOLARMGS012007, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Mini microfon gsm spy soalar cu activare voce  BSSOLARMGS012007 este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net