Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Microfon gsm spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007

localizareGPS.net poze

Microfon gsm spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007
529,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Suport de pixuri imbunatatit cu microfon gsm spion si functie de detectie vocala . Dumneavoastra nu trebuie decat sa sunati si sa ascultati . Microfon special pentru ascultare ambientala
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Microfon spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007

Suport de pixuri obisnuit dotat cu microfon gsm cu detectie vocala. Dispozitivul va atentioneaza printr-un sms ca a detectat voci. Dumneavoastra nu trebuie decat sa sunati, din orice colt al lumii pentru a afla ce se intampla in jurul aparatului.

Functionare :

  1. Se monteaza in dispozitiv oricecartela SIM GSM (Vodafone, Orange, Cosmote) prepay sau abonament

  2. Puteti apela de la orice telefon din reteaua fixa sau mobila, din orice colt al lumii, numarul de telefon alocat cartelei iar acesta va raspunde in mod automat si va intercepta sunetele din incaperea in care este montat pe o distanta de pana la 7 metri.

  3. Microfonul GSM are capacitatea de a detecta sunetele din incaperea in care se afla. Asa ca nu este nevoie sa sunati mereu! Veti fi atentionat printr-un SMS ca in incapere a fost detectata o voce. O functie de atentionare foarte eficienta!

Functia de detectare a zgomotelor va ajuta sa economisiti timp si baterie.

Caracteristici:

  • compatibilitate: orice cartela SIM GSM

  • raza interceptare: 5-7 metri pe 4 canale

  • durata standby: 10 zile

  • durata functionare continua: 4 ore

  • temperatura functinare: -40 +50 Celsius

Pretul include TVA

 


 

Comanda la cel mai avantajos pret Microfon gsm spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Microfon gsm spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Microfon gsm spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Microfon gsm spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Microfon gsm spy in suport de pixuri BSJS-GSM09007 este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.


 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net