Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Microfon parabolic unidirectional BHS - ascultare la distanta

localizareGPS.net poze

Microfon parabolic unidirectional BHS - ascultare la distanta
356,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Microfon parabolic unidirectional ce poate fi folosit pentru a asculta sunetele din natura sau orice alt fel de discutii purtate la distanta de pana la 100 m. Dotat cu casti si posibilitatea de a inregistra 10 secunde .
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Microfon parabolic unidirectional BHS

Microfon parabolic unidirectional ce poate fi folosit pentru a asculta sunetele din natura sau orice alt fel de discutii purtate la distanta de pana la 100 m.

 

CARACTERISTICI TEHNICE MICROFON UNIDIRECTIONAL PARABOLIC :


-Distanta: pana la 100 metri

-Monocular 8X

-Inregistrare 1 secunde

-Mufa pentru casti

-Alimentare:baterie 1x9V

-Line in

-Dimensiuni: Pistol :175x280x55 (LxWxD)

Disc :250mm, 60 mm D

ACCESORII :

-Casti stereo

-Manual utilizare


Comanda la cel mai avantajos pret Microfon parabolic unidirectional BHS - ascultare la distanta, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Microfon parabolic unidirectional BHS - ascultare la distanta  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Microfon parabolic unidirectional BHS - ascultare la distanta  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Microfon parabolic unidirectional BHS - ascultare la distanta , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Microfon parabolic unidirectional BHS - ascultare la distanta  este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net