Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Microfon reportofon Solar Edic Mini Tiny16 S64 4Gb de 600 ore

localizareGPS.net poze

Microfon reportofon Solar Edic Mini Tiny16 S64 4Gb de 600 ore
2.803,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Reportofon solar Edic-Mini Tiny16 S64 permite inregistrare continua de pana la 600 de ore , acumulator reincarcabil incorporat si stanby de 7 zile in regim de activare vocala.
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Microfon reportofon Solar Edic Mini Tiny16 S64 4Gb de 600 ore

Reportofon solar Edic-Mini Tiny16 S64 permite inregistrare continua de pana la 600 de ore , acumulator reincarcabil incorporat si stanby de 7 zile in regim de activare vocala.

Microfonul spion reportofon Edic Mini Tiny16 S64, la fel ca toate celelalte minireportofoane din seria Tiny 16, se remarca printr-un sunet de o calitate exceptional, datorita codecului audio incorporate pe 16-bit.Aceasta aplicatie , ultima in materie , impreuna cu panoul de incarcare solara de pe una din fete, dezvolta o prelungire a duratei de utilizare si de operare, comparabil cu celelalte modele din seria Tiny 16 .

Microfonul spion reportofon Edic Mini Tiny16 S64 poate functiona in mod continuu pana la 50 de ore, sau 7 zile in regim de activare vocala (inregistrare doar atunci cand se vorbeste ), sau in baterie in stand-by pana la 4,5 luni ,iar daca este disponibila incarcarea solara , reportofonul functioneaza in permanenta , utilizand inregistrarea ciclica .

Daca se doreste o crestere a duratei de viata si de utilizare a minireportofonului trebuie plasat la o sursa de lumina , pentru reincarcare prin intermediul panoului solar. Ceea ce este cel mai important este ca pentru reincarcarea nu este obligatoarie lumina solara , este suficienta si lumina de bec sau neon .

Edic Mini Tiny16 S64 4 Gb - 600 de ore se remarca prin functionalitatea multipla pe care o are. Inregistrarile sunt protejate impotriva falsificarii sunetelor prin intermediul unui sistem unic conceput pentru acest tip de microreportofon. Sistemul incorporat AGC (Automatic Gain Control), permite furnizarea unui sunet de calitate pe inregistrare, prin reducerea in intensitate a sunetelor inalte si aducerea in prim plan a sunetelor joase.

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Microfonul spion reportofon EDIC MINI TINY16 S64 de ore poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

Cu alte cuvinte Edic Mini Tiny16 S64 este cel mai nou si mai performant microfon spion reportofon solar existent .

Caracteristici tehnice Microfon reportofon Solar Edic Mini Tiny16 S64 4Gb de 600 ore:

 • Carcasa metalica;

 • Dimensiuni : 60x31x8 mm;

 • Greutate : 21g;

 • Rata de sampling : pana la 20 k Hz;

 • Nivel sunet : -80dB;

 • Capacitate codec : 16bit;

 • Durata de inregistrare : 600 ore ;

 • Temperature de operare: 0+40C;

 • Sensibilitatea microfonului : pana la 12 m;

 • Tip de inregistrare : mono;

 • Durata baterie in modul inregistrare continua : 50h;

 • Durata baterie cu functia de activare vocala pornita : 7 zile;

 • Durata bateriei in stand-by mod : 4,5 luni;

 • Tip alimentare : baterie Li-pol 180mA/H, baterie solara.

 

Garantie 36 de luni .

Productie RUSIA .

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net