Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Microfon spion GSM in tripla auto usb

localizareGPS.net poze

Microfon spion GSM in tripla auto usb
711,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cumpara Microfon gsm tripla auto usb BSTAMGS023007 .Garantat cel mai mic pret.Vezi promotiile de azi de la localizaregps.net
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Tripla auto cu microfon gsm spy

Tripla auto universala, functionala, dotata cu microfon gsm spion. Se incarca automat prin conectarea la priza masinii, ideala pentru ascultare in masina.

 Specificatii tehnice:


-Functioneaza cu orice cartele GSM din orice retea de telefonie mobile
-Frecventa 800/900/1800 MHzGarantie 12 luni
Pretul include Tva


 


Comanda la cel mai avantajos pret Microfon spy mic GSM in tripla auto usb, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Pix cu camera spy video full HD 1080 HDMI pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Microfon spy mic GSM in tripla auto usb profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Microfon spy mic GSM in tripla auto usb, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Microfon spy mic GSM in tripla auto usb este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net