Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

MIni camera video spy in cutie de servetele cscst04

localizareGPS.net poze

MIni camera video spy in cutie de servetele cscst04
602,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

MIni camera spion de supraveghere video incastrata intr-o cutie de servetele. Inregistrare video si audio performanta de pana la 15 ore cu o singura incarcare, memorie 4 Gb. Usor de manevrat.Model cscst04
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Cutie servetele microcamera audio-video spy incorporata

MIni camera spion  de  supraveghere video incastrata intr-o cutie de servetele. Inregistrare video si audio performanta de pana la 15 ore cu o singura incarcare, memorie 4 Gb. Usor de manevrat.Model cscst04

Camera audio-video ascunsa intr-o cutie de servetele clasica, este perfecta pentru supravegherea casei, a biroului sau chiar in masina.

Camera este perfect disimulata, asa ca nimeni nu o va observa. Totul se inregistreaza in memoria interna de 4 Gb si are capacitatea de a inregistra timp de 15 ore / incarcare.

Solutia perfecta pentru orice spatiu!

Specificatii Cutie servetele microcamera audio-video spy incorporata:

  • cutie din lemn colorata clasic

  • supraveghere discreta

  • telecomanda inclusa

  • inregistrare audio-video timp de 15 ore / incarcare

  • 4 Gb memorie inclusa

  • incarcare la un port USB

  • telecomanda actioneaza de la o distanta de 2 metri

Pretul include TVA

 Comanda la cel mai avantajos pret MIni camera video spy in cutie de servetele cscst04 doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la MIni camera video spy in cutie de servetele cscst04 pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin MIni camera video spy in cutie de servetele cscst04 profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze MIni camera video spy in cutie de servetele cscst04, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. MIni camera video spy in cutie de servetele cscst04este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

 

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net