Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007

localizareGPS.net poze

Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007
1.997,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Mini reportofon profesional model BSEDIC B30007 . Dimensiuni ultra mici , inregistrare continua 90 de ore , senzor de activare vocala si posibilitate programare ora inregistrari .
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007

Mini reportofon profesional model BSEDIC B30007 . Dimensiuni ultra mici , inregistrare continua 90 de ore , senzor de activare vocala si posibilitate programare ora inregistrari .

Mini reportofon profesional model BSEDIC B30007, cu dimensiuni extrem de mici, cat un dop de pet ! Fabricatie Rusia !!!

 

Mini reportofonul profesional BSEDIC B30007 este proiectat special pentru inregistrarile audio profesionale. Inregistrarile pot fi descarcate cu usurinta, cu ajutorul soft-ului si cablului USB, pe calculator.

Datorita dimensiunilor foarte foarte mici BSEDIC B30007 poate fi ascuns absolut oriunde : sub birou , in masina , in poseta sau in captuseala hainei . Singura limita este imaginatia dumnavoastra .

 

Mini reportofonul profesional BSEDIC B30007 este o adevarata opera de arta !!!

 

Date fiind dimensiunile foarte mici, reportofonul BSEDIC B30007 poate inregistra in regim continuu 3 zile, doar cu o singura baterie. Mai mult, reportofonul BSEDIC B30007 poate inregistra pana la epuizarea memoriei sau in bucla (functie de suprascriere ) .

 

Microfonul este extrem de sensibil si poatecapta sunetele de pana la 9m distanta, chiar ascuns in spatii inchise (cutii ,suporturi ,) sau printre haine . Este cel mai clar sunet posbil !!!

 

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrari la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul BSEDIC B30007 poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval . Cu ajutorul acestor functii suplimentare , fata de un reportofon spion obisnuit , se poate prelungi durata de viata a bateriei pana la 8,5 luni .

Fiecare inregistrare este denumita cu data si ora, la care a fost facuta inregistrarea,astfel, puteti vedea fiecare inregistrare la ce ora a fost facuta .

BSEDIC B30007 este foarte usor de utilizat , avand un singur buton de pornit/oprit restul setarilor fiind facute din softul cu care vine dotat mini reportofonul .

Pentru protectia inregistrarilor , puteti parola memoria mini reportofonului BSEDIC B30007.

 

Specificatii tehnice mini reportofon profesional BSEDIC B30007 :

 

- Nivelul de zgomot pentru activare vocala : > 64dB
- Inregistrare: mono
- Frecventa de inregistrare: 100Hz-10kHz
- Sensibilitate microfon: 7-9m
- Interfata USB: 1.1
- Viteza de descarcare: 5,5Mb /s
- Timp de inregistrare ( 2 Gb memorie): 300ore
- Timp de functionare baterie(inregistrare continua): 90ore
- Timp de functionare baterie cu senzor de activare vocala pornit : 190ore
- Stand by: maxim 8,5 luni
- Tip carcasa: plastic/metalic
- Dimensiuni: diametru =26,5mm, grosime =10mm
- Greutate: 7g (fara baterie)
- Tip baterie: CR2032 (3V)

- Posibilitate upgradare firmware

 

Soft-ul si cablul USB sunt incluse.

Pretul include TVA.


 

Comanda la cel mai avantajos pret Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007  , doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadgeturi spion. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007   pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007   profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007  , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Mini reportofon profesional 300 ore - BSEDIC B30007   este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net