Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Mini Reportofon Programabil Edic-mini Tiny SOLAR - 300h

localizareGPS.net poze

Mini Reportofon Programabil Edic-mini Tiny SOLAR - 300h

Pret : 2.079,00 RON

Special Price 1.871,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cumpara Reportofon Edic-mini Tiny SOLAR - 300h .Garantat cel mai mic pret . Vezi promotiile de azi de la localizaregps.net
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

 

Cel mai mic reportofon spion profesional BSEDIC MINI TINY SOLAR007 il gasiti numai pe localizaregps.net, la un pret imbatabil, util pentru cea mai clara si mai discreta inregistrare audio. Monitorizati prin inregistrare orice discutie  si obtineti dovezi incontestabile! localizaregps.net va ofera suport si consiliere despre cum sa folositi mini reportofonul spion cat mai discret . Pentru orice informatie suplimentara legata de functionarea reportofonului spy ne puteti contacta telefonic la 0721 694 072 sau pe  e-mail office@localizaregps.net  vi se va raspunde la orice intrebare si veti putea afla despre experientele altor clienti care  au folosit un reportofon spion model BSEDIC MINI TINY SOLAR007. Mini reportofon spy  de cea mai buna calitate, marca Technics Engineering , ACUM  pe localizaregps.net - furnizorul dumneavoastra de aparate spion din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Pitesti, Cluj, Constanta, Iasi. Livrare in maxim 24 de ore in toata tara .


Reportofon cu incarcare solara spion Edic Mini Tiny Solar 300 de ore


Reportofon profesional Edic Mini Tiny Solar ce permite inregistrare continua de pana la 300 de ore si reincarcare automata cu energie solara. Produs in Rusia .

Reportofonul Edic Mini Tiny Solar este unic pe piata reportofoanelor datorita posibilitatii duble de alimentare, fie de la baterie(model Li-Polymer ) sau de la bateria solara. Astfel unicitatea sa este conferita de posibilitatea functionarii nelimitate, pe principiul unei asa zise cutii negre.

Cu alte cuvinte reportofonul Edic Mini Tiny Solar functioneaza continuu daca este in contact cu lumina naturala si inregistreaza 60 de ore pe acumulatori cu o singura incarcare .

Calitatea microfonului este pentru sunet CLEAR HD , cu alte cuvinte inregistrarile sunt perfecte chiar daca reportofonul este ascuns intre haine sau in portbagajul masinii .

Sensibilitatea microfonului incorporat este de 7-10m.

Edic Mini Tiny Solar poate functiona nelimitat in modul cutie neagra, in timp ce minipanoul fotovoltaic incarca bacteria, daca este pozitionat intr-o zona luminata natural.

Intr-o zi insorita reportofonul Edic Mini Tiny Solar plasat intr-un loc luminat poate asigura o tensiune de incarcare a bateriei de aproximativ 12mA. Daca este expus la soare pentru 10h, acumulatorii sunt reincarcati la maximum.

Edic Mini Tiny Solar folosit in modul cutie neagra, este recomandat activarea funtiei de inregistrare la detectia de zgomot, care depasesc -64dB. Sunt necesare de 2 ore pe zi plasat la lumina naturala pentru a reincarca acumulatorii.

Reportofonul Edic Mini Tiny Solar poate fi conectat la PC prin intermediul cabrului cu port USB furnizat.

Pe langa cablu pentru transferul de date si manualul de utilizare, reportofonul Edic Mini Tiny Solar, vine insotit si de un software care face posibil:


 Salvarea inregistrarilor audio intr-un format standard audio;

 Setarea parametrilor de inregistrare;

 Datorita memoriei incorporate de 2gb , permite stocarea inregistrarilor audio

 Permite de asemea up-date-uri la soft.


Caracteristici de performanta Reportofon cu incarcare solara spion Edic Mini Tiny Solar 300 de ore:


 Inregistrarea audio de calitate CLEAR HD ;

 Consum redus de energie;

 Interfata USB integrate(rata de transfer pena la 0.7Mb/sec.);

 Microfon incorporat ultra-sensibil pentru sunet CLEAR HD;

 Banda de frecventa larga;

 Functionalitate simplificata;

 Durata de inregistrare audio 300 de ore ;

 Securitatea inregistrarilor oferita prin utilizarea unei parole de acces la inregistrari;

 Sistem de activare vocala(activarea se face la depasirea nivelului sunetului a limitei de -64dB);

 Timmer pentru pornirea programata a inregistrarilor;

 Semnatura digitala a inregistrarilor.


Specificatii tehice Edic Mini Tiny Solar :


Lungime

36 mm

Latime

36 mm

Grosime

9 mm

Greutate

15 gr.

Carcasa

Plastic

Timp de inregistrare

300h

Durata baterie in modul inregistrare

Nelimitat

Sursa de energie

Baterie solara

Durata baterie in modul activare vocala

200h

Durata baterie in stand-by

6 luni

Memorie incorporata

2Gb

Interfata USB

USB 1.1

Format de inregistrare audio

Mono

Frecventa

100 Hz pana la 10 Khz

Activarea vocala

-64 dB

Stampare data si ora pe inregistrari

Da


Garantie 36 de luni

Productie Rusia .


 

Comanda la cel mai avantajos pret Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny SOLAR - 300h, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadgeturi spion. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny SOLAR - 300h pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny SOLAR - 300h profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny SOLAR - 300h, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny SOLAR - 300h este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net