Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Mini Reportofon Programabil Edic-mini Tiny16 A52-600h

localizareGPS.net poze

Mini Reportofon Programabil Edic-mini Tiny16 A52-600h
2.621,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Verifica acum Reportofon Edic-mini Tiny16 A52-600h disponibil pe localizaregps.net la preturi minime . Cel mai vandut in Romania !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Breloc microfon spion cu inregistrare Edic-mini Tiny16 A52 - 600 de ore

Breloc microfon spion cu inregistrare Edic-mini Tiny16 A52 - reportofon spion profesional tip cu inregistrare 600 de ore , functie de activare vocala , acumulator reincarcabil .

Reportofonul propriu zis este introdus intr-o superba husa din piele, care il face mai confortabil la atingere si utilizare. Dispozitivul Edic-mini Tiny16 A52 este ambalat intr-o superba cutie de lemn , deci este un cadou util si fenomenal .

Reportofonul spion Edic-mini Tiny16 A52 este dotat cu un buton de control tip membrana, care este localizat in centrul dispozitivului, foarte placut la atingere. Pentru pornirea/oprirea reportofonului trebuie doar apasat acest buton din membrana, actiunea este evidentiata prin intermediul unui led de control.

Edic-mini Tiny16 A52 ,acest super reportofon este alimentat de un acumulator Li-Pol reincarcabil, conferind o autonomie de utilizare de 65 de ore ( inregistrare continua cu o singura incarcare ) . Microfonul cu care este dotat super reportofonul Edic-mini Tiny16 A52 este unul foarte sensibil putand capta foarte clar sunetele de la o distanta de 12 metri. Sistemul incorporat AGC este capabil sa adjusteze sensibilitatea microfonului in timp-real, depinzand de factorii externi.

Dispozitivul poate fi utilizat si ca dispozitiv de stocare extern, util pentru transportul sau pastrarea datelor.

Cu ajutorul soft-ului inclus , puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul EDIC MINI TINY16 A52 - 600 ore poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

Specificatii tehnice Reportofon spion Breloc Edic-mini Tiny16 A52

 

Grosime

11 milimetri

Diametru

43 milimetri

Greutate

21 grame

Husa protectie

Piele

Timp de inregistrare

600 de ore

Autonomia bateriei in inregistrare

65 ore

Tip baterie

Acumulator reincarcabil Li-Pol

Autonomie baterie in mod activare vocala

Pana la 200 ore de inregistrare

Durata baterie in stand-by

Pana la 9 luni

Memorie incorporata

2 Gb

Interfata

1.1 USB

Format audio

Mono

Frecventa

100-10000 HZ

Activare vocala

DA

Programare inregistrare la data si ora

DA

 

 

Productie Rusia

Garantie 36 de luni .

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net