Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Prelungitor spion cu reportofon incorporat 300 de ore - microfon spy cu inregistrare

localizareGPS.net poze

Prelungitor spion cu reportofon incorporat 300 de ore - microfon spy cu inregistrare
2.694,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Prelungitor cu microfon tip reportofon incorportat, pentru inregistrarea a 300 de ore de discutii , senzor de activare la detectia vocii , calitate sunet CLEAR HD . Alimentare permanenta . Model PR16S65?
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Prelungitor spion cu reportofon incorporat 300 de ore

Prelungitor cu microfon tip reportofon incorportat, pentru inregistrarea a 300 de ore de discutii , senzor de activare la detectia vocii , calitate sunet CLEAR HD . Alimentare permanenta . Model PR16S65

Prelungitorul arata exact ca un prelungitor obisnuit si este 100 % functional , adica puteti alimenta telefonul , frigiderul sau televizorul fara ca functia de reportofon sa fie afectata . Camuflarea perfecta a unui reportofon spion

Prelungitorul spion tip reportofon este disponibil in culorile alb si negru cu 4 sau 6 doze 100 % functionale .

Microfonul este perfect ascuns in prelungitor , iar pentru a avea acces la reportofon trebuie sa desfaceti cele 2 suruburi . Astfel aveti garantia ca nimeni nu va vedea ca in interiorul prelungitorului se afla un microfon super inteligent .

Prelungitorul PR16S65 este singurul microfon spion de pe piata nedetectabil de nici un detector de microfoane sau de echipamente spion.

Reportofonul PR16S65 se remarca printr-un sunet de o calitate exceptionala, datorita codecului audio incorporat pe 16-bit ,claritate CLEAR HD , ceea ce insemana ca se vor auzi fara probleme pana si discutiile in soapta sau discutiile avute intr-o camera alaturata . Este cel mai sensibil microfon posibil .

PR16S65 - 300 de ore se remarca prin functionalitatea multipla pe care o are. Inregistrarile sunt protejate cu parola impotriva falsificarii sunetelor prin intermediul unui sistem unic conceput pentru acest tip de microreportofon . Sistemul incorporat AGC (Automatic Gain Control), permite furnizarea unui sunet de calitate pe inregistrare, prin reducerea in intensitate a sunetelor inalte si aducerea in prim plan a sunetelor joase.

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea este setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare (optiune ce va ajuta la economisirea memoriei si la ascultarea cu usurinta a inregistrarilor deoarece elimina timpii morti in care nu se vorbeste nimic ) . Reportofonul PR16S65 de ore poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

Toate inregistrarile sunt stampate cu data si ora exacta la care a fost facuta inregistrarea si sunt protejate cu parola .

Pentru ascultarea inregistrarilor tot ce trebuie sa faceti este sa conectati la usb-ul computerului microfonul si sa descarcati inregistrarile .

Caracteristici tehnice Prelungitor microfon spion reportofon PR16S65:

 • Rata de sampling : pana la 20 k Hz;
 • Nivel sunet : -80dB;
 • Capacitate codec : 16bit;
 • Durata de inregistrare : 300 de ore ;
 • Inregistrari protejate cu parola ;
 • Data si ora pe fiecare inregistrare ;
 • Memorie interna 2 Gb
 • Posibilitate programare inregistrare in anumite zile si intre anumite ore
 • Senzor setabil de inregistrare doar la detectia de voce ;
 • Sistem AGC incorporat ;
 • Acumulator incorporat pentru penele de curent ;
 • Temperatura de operare: -5+50C;
 • Sensibilitatea microfonului : raza de ascultare 12 m (incaperi pana in 200 metri patrati );
 • Tip de inregistrare : mono;
 • Prelungitor 100% functional ( toate dozele functionale )
 • Lungime cablu 2 metri ( la comanda orice dimensiune )
 • Tip alimentare : permanenta prin conectarea la 220 V si stanby 7 zile prin deconectarea de la priza
 • Inregistrare ciclica ( suprascrierea inregistrarilor in cazul depasirii memoriei )

Garantie 36 de luni .

Productie RUSIA .

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net