Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore

localizareGPS.net poze

Reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore
3.427,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Reportofon spion Edic Mini Tiny A 31 8Gb ce permite pana la 1200 de ore de inregistrare continua si senzor de activare vocala . Cel mai mic microfon spion cu inregistrare .
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore

Reportofon spion Edic Mini Tiny A 31 8Gb ce permite pana la 1200 de ore de inregistrare continua si senzor de activare vocala . Cel mai mic microfon spion cu inregistrare .

Micro reportofonul Edic Mini Tiny A31 face parte din categoria reportofoanelor profesionale spion , destinat in principal inregistrarilor de o calitate inalta a sunetului ( calitate CLEAR HD ), timpul de stand-by este foarte mare, aproape 5 luni. Toate inregistrarile audio efectuate de micro reportofonul Edic Mini Tiny A31 sunt salvate pe memoria incorporata a acestuia de 8 Gb, putand fi ascultate prin folosirea castilor audio, direct de pe micro reportofon sau salvate pe un PC, ca si fisiere audio standard.

Oportunitati si avantaje ale micro reportofonului Edic Mini Tiny A31

Cartea Recordurilor GWR a confirmat ca fiind cel mai mic reportofon din lume, modelul Edic Mini Tiny A31. Micro reportofonul cu memorie incorporata, permite inregistrarea de 1200 de ore audio, inregistrare care poate fi salvata pe un PC prin intermediul cablului USB din dotare.Microfonul incorporat permite inregistrarea pe o gama variata de frecvente , cu alte cuvinte orice sunte .

Datorita dimensiunilor foarte foarte mici EDIC Mini Tiny A31 poate fi ascuns absolut oriunde : sub birou , in masina , in poseta sau in captuseala hainei . Singura limita este imaginatia dumneavoastra .

 

Mini reportofonul profesional EDIC Mini Tiny A 31 8 Gb este o adevarata opera de arta !!!

 

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul EDIC MINI TINY A31 - 8Gb 1200 de ore poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

 

 


Specificatii tehnice Reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore:

   
Lungime 29mm
Latime 12mm
Grosime 15mm
Greutate 6gr
Carcasa Metal
Timp de inregistrare 1200h
Inregistrare continua 25 h
Tip baterie Baterie reincarcabila
Durata baterie in modul activare vocalaDurata baterie in stand-byMemorie internaInterfata USBFormat de inregistrare audioFrecventaSensibilitate acusticaActivare vocala(VAS)Timmer inregistrare 140 h5 luni8 Gb1.1mono100-10000Hz-64dBdada

 

Productie Rusia

Garantie 36 de luni .

 


 

Comanda la cel mai avantajos pret Reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore , doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadgeturi spion. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 8 Gb - 1200 ore  este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net