Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon profesional Edic-mini Tiny16 A63 - 600 ore

localizareGPS.net poze

Reportofon profesional Edic-mini Tiny16 A63 - 600 ore
2.319,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Reportofon profesional Edic-mini Tiny16 A63 cu memorie pentru 600 de ore de inregistrare , autonomie 40 de ore , autonomie VAS activ 480 de ore .
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Reportofon profesional Edic-mini Tiny16 A63 - 600 ore

Reportofon profesional Edic-mini Tiny16 A63 cu memorie pentru 600 de ore de inregistrare , autonomie 40 de ore , autonomie VAS activ 480 de ore .

Inaltime

57mm

Diametru

14mm

Greutate

23grame

Carcasa

Metal + magnet

Timp de inregistrare

600 ore

Durata bateriei in timpul inregistrarii

40h

Alimentare

Baterie reincarcabila

Uneori avem nevoie sa nregistram informaii fr sa dezvluim acest lucru. Din fericire, acum avei posibilitatea de a face acest lucru fr nici un impediment. Noul reportofon EDIC mini-Tiny 16 A63 v permite s-l utilizai fr sa fiti observat, datorit unui magnet special, care poate fi uor fixate pe suprafee metalice, cum ar fi grinzi, picioare de alte bunuri metalice etc.

Este atat de mic incat poate fi cu usurinta confundat cu o banala baterie R6 .

Un codec audio de 16-bii ofer o calitate profesional a nregistrarilor cu semnal mai puternic pentru a reduce zgomotul de fond.

Avand dimensiuni extrem de mici acest aparat poate nregistra sunete la o distan mare (sensibilitatea de un microfon built-in de pana la 12 m), precum i s consolideze sunetele slabe. Toate aceste lucruri fac posibil utilizarea reportofonului EDIC-Mini Tiny16 A63 n situaiile n care este zgomot de fond cu un nivel ridicat de zgomot sau o distan mare fata de surs de sunet si este important sa obineti o nregistrare de nalt calitate.

EDIC-Mini Tiny 16 A63 are o carcasa cilindrica metalica cu un magnet montat la baza. Baterie ofer 40 de ore de nregistrare continua, pn la 480 de ore n modul de nregistrare cu senzorul de activare vocala activ . Capacitatea memoriei permite 600 de ore de nregistrare.

EDIC-Mini Tiny 16 A63 ca toate de reportofoanele din seria Tiny are o funcionalitate simplificat, cu o inalta calitate a nregistrrii.

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul Edic-mini Tiny16 A63 are si cronometru ce poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

Caracteristici tehnice Edic-mini Tiny16 A63 :

 • Dimensiunile foarte mici

 • Consumul redus de energie

 • Inregistrarile de inalta calitate

 • Microfonul de inalta sensibilitate

 • Banda de frecventa larga

 • Protectie cu parola

 • Design unic

 • Funcionaliti simplificate i un singur buton de control, LED-urile reportofonului indic modurile de funcionare ale reportofonului

 • Sistemul de Activare voce (VAS), care comprim eficient pauze n mesaje, creste prin urmare perioada de inregistrare. Folosind acest sistem se economisete memorie si baterie n timpul pauzelor dintre discutii .

 • Memorie pentru nregistrare a 600 de ore

 • Cronometrul pentru a porni nregistrarea

 • Semnatura digitala a inregistrarilor

Garantie 36 de luni

Productia Rusia

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net