Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon Profesional mascat in stick USB 4GB, 24 de ore, sunet ultra clar

localizareGPS.net poze

Reportofon Profesional mascat in stick USB 4GB, 24 de ore, sunet ultra clar

Pret : 559,00 RON

Special Price 397,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cel mai performant Reportofon Profesional mascat in stick USB 4GB, 24 de ore, sunet ultra clar - o investitie sigura de care va puteti bucura pe termen lung doar de la localizaregps.net

Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Model nou, imbunatatit ( cel  mai performant la ora actuala ) pentru stick usb de memorie reportofon spion cu casti si functie mp 3player. Astfel puteti asculta in mod direct tot ce ati inregistrat in secret. Oricand puteti copia si salva inregistrarile pe orice PC sau Laptop.

Foarte importanta este functia de datare a inregistrarilor spy. Fisierele vor contine in denumire data si ora la care au fost efectuate, usurandu-va actiunea de supraveghere.

Reportofonul spy MSSP4GBHN12 mascat in stick usb are doua modalitati de inregistrare, sau doua functii distincte. Una prin care inregistreaza la claritate sporita ( super calitate - pentru discutii in soapta  sau pentru o distanta mare fata de emitent - incaperi mari) , si o a doua functie, prin care se opteaza pentru autonomie indelungata, in cazul inregistrarii unor discutii la o intensitate normala, specifica  vocii umane.

Activarea stickului ca reportofon, inregistrarea propriu zisa se porneste discret dintr-un buton lateral.

Reportofonul spy mascat in stick USB de Memorie cu casti si functie de redare MSSP4GBHN12 are dimensiunile unui stick normal 2.5 cu 7.6 cm iar pe memoria interna de 4 Gb incap circa 280 de ore de inregistrari. Acumulatorul incorporat  in reportofonul cu mp3 player permite si 24 de ore de inregistrari in continuu.

Functia de stocare ca simplu stick usb este oricand accesibila, iar functia mp3 player va poate relaxa daca decideti sa ascultati muzica.

Format inregistrari WAW

Bit rate 32Kbps / 384Kbps

Putere 3.7 V 130 Mah

Garantie 2 ani .

Recenzii

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare!

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net