Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon Profesional mascat in Stick Usb Memorie 8GB , 560 de ore , 24h standby

localizareGPS.net poze

Reportofon Profesional mascat in Stick Usb Memorie 8GB , 560 de ore , 24h standby

Pret : 722,00 RON

Special Price 536,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cumpara acum Reportofon Profesional mascat in Stick Usb Memorie 8GB , 560 de ore , 24h standby pentru a va folosi de cea mai indelungata perioada de inregistrare continua pe acumulator propriu: 24 de ore fara intrerupere!

Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Model nou, imbunatatit ( cel  mai performant la ora actuala ) pentru stick usb de memorie reportofon spion cu casti si functie mp 3player. Astfel puteti asculta in mod direct tot ce ati inregistrat in secret. Oricand puteti copia si salva inregistrarile pe orice PC sau Laptop.

Foarte importanta este functia de datare a inregistrarilor spy. Fisierele vor contine in denumire data si ora la care au fost efectuate, usurandu-va actiunea de supraveghere.

Reportofonul spy MSSP8GBHN18 mascat in stick usb are doua modalitati de inregistrare, sau doua functii distincte. Una prin care inregistreaza la claritate sporita ( super calitate - pentru discutii in soapta  sau pentru o distanta mare fata de emitent - incaperi mari) , si o a doua functie, prin care se opteaza pentru autonomie indelungata, in cazul inregistrarii unor discutii la o intensitate normala, specifica  vocii umane.

Activarea stickului ca reportofon, inregistrarea propriu zisa se porneste discret dintr-un buton lateral.

Reportofonul spy mascat in stick USB de Memorie cu casti si functie de redare MSSP8GBHN18 are dimensiunile unui stick normal 2.5 cu 7.6 cm iar pe memoria interna de 8 Gb incap circa 560 de ore de inregistrari. Acumulatorul incorporat  in reportofonul cu mp3 player permite si 24 de ore de inregistrari in continuu.

Functia de stocare ca simplu stick usb este oricand accesibila, iar functia mp3 player va poate relaxa daca decideti sa ascultati muzica.

Format inregistrari WAW

Bit rate 32Kbps / 384Kbps

Putere 3.7 V 130 Mah

Garantie 2 ani .

Recenzii

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare!

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net