Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon Spy Edic Defen?e-14h

localizareGPS.net poze

Reportofon Spy Edic Defen?e-14h
2.485,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza acum Reportofon Edic Defen?e-14h .Ideal pentru spionaj audio discret . Cel mai mic pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Reportofon spion Edic Mini Tiny16 - DEFENCE

Reportofon spion Edic-mini Tiny16 - DEFENCE cu memorie pentru 14 ore si cu protectie anti editare inregistrari . Protectie pe procesor si pe circuite pentru a fi martorul perfect .

 

Reportofonul Edic Mini Tiny16 - DEFENCE face parte din noua categorie de reportofoane marca " DEFENCE " .Acest mini reportofon este conceput si realizat special pentru a inregistra audio anumite aspecte din viata de zi cu zi putand fi apoi utilizate cu usurinta ca si probe in justitie datorita protectiei ce se afla pe chipul reportofonului ceea ce impiedica editarea oricarui fisier. Cu acest reportofon aveti certitudinea ca orice inregistrare de pe acest reportofon este 100% adevarata .

 

Lungime

85 mm

Inaltime

13 mm

Grosime

13 mm

Greutate

14 g

Carcasa

Metal

Memorie inregistrare

14 ore

Baterie in inregistrare continua

40 ore

Alimentare

2 baterii sau acumulatori AAA

 

Mini reportofonul spion presupune inregistrare acustica de inalta calitate si claritate, mereu in stare de alerta pentru a inregistra rapid si clar, dimensiuni reduse(85*13*13 mm), si este incorporat intr-o carcasa metalica ultrarezistenta.

Caracteristica cea mai importanta a cestui minireportofon este faptul ca pe fiecare inregistrare creaza etichete speciale de marcare prin care confera unicitate inregistrarii si imposibilitatea de a fi modificata cu ajutorul unui soft, facand din orice inregistrare audio realizata cu acest reportofon o proba indubitabila in justitie .

Mini reportofonul Edic-mini Tiny16 DEFENCE poate inregistra la o calitate de 20Khz, 16 bit, fara compresie, si cu o sensibilitate de pana la 10-12 metri. Reportofonul DEFENCE nu poate fi setat , toti parametrii sunt presetati pentru performante maxime.

Mini reportofonul DEFENCE este ca un Kalashnicov: foarte usor de utilizat si mereu pregatit pentru a oferi rezultate convingatoare.

Ceea ce il recomanda ca fiind un reportofon utilizat pentru protectie sunt urmatoarele aspecte:

  • In primul rand este imposibila salvarea unui fisier inregistrat(audio) pe memoria acestui reportofon. Citirea si stergerea sunt singurele actiuni care pot fi efectuate, placa de circuite care face posibila inregistrarea securizata este incapsulata intr-o protectie emailata care face imposibila schimbarea acestiu circuit.
  • In al doilea rand minireportofonul este intot deauna pregatit pentru inregistrare datorita comutatorului tip slide incorporat.Carcasa metaliza are un dublu rol , de protectie impotriva socurilor fizice si de protectie impotriva zgomotelor electromagnetice sau generatoarelor de zgomot.
  • Softul de scriere si citire a inregistrarilor este incorporat in mini reportofon putand fi accesat de pe orice computer.
  • datorita dimensiunilor foarte reduse si consumului redus de energie, poate inregistra pana la 40 de ore fara a schimba bateria. Este alimentat de o baterie AAA, in momentul schimbarii bateriei ceasul si calendarul intern sunt salvate timp de 5 minute. Datorita memoriei incorporate (2 GB), fac posibila inregistrarea de inalta calitate pana la 14ore.

 

Protectia este necesara pentru toti cei care nu-si lasa viitorul in mana destinului, in special pentru cei care lucreaza sau au contact cu legea frecvent : automobilisti, oameni de afaceri, jurnalisti, diplomati, politicieni, avocati, etc.

 

Cu ajutorul soft-ului inclus , puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul Edic-mini Tiny16 DEFENCE ore poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval.

 

Caracteristici tehnice Reportofon spion Edic-mini Tiny16 - DEFENCE

 

Inaltime

85 mm

Latime

13 mm

Grosime

13 mm

Greutate

14 g

Carcasa

Metal

Timp inregistrare

14 ore

Durata baterie in modul inregistrare

40 h;

Tip baterie

Baterie sau acumulatori reincaracabili

Stand-by

9 luni;

Memorie incorporata

2Gb

Interfata

1.1 USB

Format audio

Mono

Banda de frecventa

100 - 10000 Hz

Raza dinamica

- 80 db

Scriere ora/data pe inregistrare

DA

 

Productie Rusia .

Garantie 36 de luni .

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net