Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon Spy Edic-mini Tiny A31 - 300h

localizareGPS.net poze

Reportofon Spy Edic-mini Tiny A31 - 300h
2.283,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza acum mini reportofon spy Edic-mini Tiny A31 - 300h , cu activare vocala setabila , programabil din gama EDIC Rusia, ACUM  disponibil pe localizaregps.net la preturi minime . Cel mai vandut micro reportofon spion in Romania !!!

Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Microfon reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 300 ore

Microfon reportofon spion Edic Mini Tiny A 31 cu senzor de activare vocala incorporat si capacitate de inregistrare 300 de ore.

Micro reportofonul Edic Mini Tiny A31 face parte din categoria reportofoanelor profesionale spion , destinat in principal inregistrarilor de o calitate inalta a sunetului ( calitate CLEAR HD ), timpul de stand-by este foarte mare, aproape 5 luni. Toate inregistrarile audio efectuate de micro reportofonul Edic Mini Tiny A31 sunt salvate pe memoria incorporata a acestuia de 2 Gb, putand fi ascultate prin folosirea castilor audio, direct de pe micro reportofon sau salvate pe un PC, ca si fisiere audio standard.

 

Oportunitati si avantaje ale micro reportofonului Edic Mini Tiny A31

Cartea Recordurilor GWR a confirmat ca fiind cel mai mic reportofon din lume, modelul Edic Mini Tiny A31. Micro reportofonul cu memorie incorporata, permite inregistrarea de 300 de ore audio, inregistrare care poate fi salvata pe un PC prin intermediul cablului USB din dotare.Microfonul incorporat permite inregistrarea pe o gama variata de frecvente , cu alte cuvinte orice sunte .

Datorita dimensiunilor foarte foarte mici EDIC Mini Tiny A31 poate fi ascuns absolut oriunde : sub birou , in masina , in poseta sau in captuseala hainei . Singura limita este imaginatia dumneavoastra .

Mini reportofonul profesional EDIC Mini Tiny A 31 este o adevarata opera de arta !!!

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul EDIC MINI TINY A31 - 300 ore poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .


Specificatii tehnice Microfon reportofon Edic Mini Tiny A 31 - 300 oreLungime

29mm

Latime

12mm

Grosime

15mm

Greutate

6gr

Carcasa

Metal

Timp de inregistrare

300h

Inregistrare continua

25 h

Tip baterie

Baterie reincarcabila

Durata baterie in modul activare vocala

Durata baterie in stand-by

Memorie interna

Interfata USB

Format de inregistrare audio

Frecventa

Sensibilitate acustica

Activare vocala(VAS)

Timer inregistrare

140 h

5 luni

2 Gb

1.1

mono

100-10000Hz

-64dB

da

da


Productie Rusia

Garantie 36 de luni .


Comanda la cel mai avantajos pret Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny A31 - 300h, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadgeturi spion. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny A31 - 300h pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny A31 - 300h profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny A31 - 300h, manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Reportofon Cu Detectie Vocala Edic-mini Tiny A31 - 300h este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net