Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon Spy Edic-mini Tiny B47-300h

localizareGPS.net poze

Reportofon Spy Edic-mini Tiny B47-300h

Pret : 2.704,00 RON

Special Price 2.183,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Verifica acum mini reportofon de spionaj Edic-mini Tiny B47-300h disponibil pe localizaregps.net la preturi minime. Cel mai vandut microfon spy cu inregistrare din Romania !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Cel mai mic reportofon spion profesional BSEDIC-B47-300007 il gasiti numai pe localizaregps.net, la un pret imbatabil, util pentru cea mai clara si mai discreta inregistrare audio. Monitorizati prin inregistrare orice discutie  si obtineti dovezi incontestabile! localizaregps.net va ofera suport si consiliere despre cum sa folositi mini reportofonul spion cat mai discret . Pentru orice informatie suplimentara legata de functionarea reportofonului spy ne puteti contacta telefonic la 0721 694 072 sau pe  e-mail office@localizaregps.net  vi se va raspunde la orice intrebare si veti putea afla despre experientele altor clienti care  au folosit un reportofon spion model BSEDIC-B47-300007. Mini reportofon spy  de cea mai buna calitate, marca Technics Engineering , ACUM  pe localizaregps.net - furnizorul dumneavoastra de aparate spion din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Pitesti, Cluj, Constanta, Iasi. Livrare in maxim 24 de ore in toata tara


Reportofon spion Edic-mini Tiny B47 - 300 de ore

Reportofon profesional Edic-mini Tiny B47 cu un stanby de 160 ore , memorie pentru 300 de ore inregistrari si senzor de activare la detectia vocii .

Lungime 50mm
Diametru 15mm
Greutate 19g
Carcasa Metal
Timp de inregistrare 300h
Durata baterie in timpul inregistrarii Cu baterii G13-A-pana la 40 ore , cu baterii air-zinc- pana la 160 de ore
Alimentare baterii

Digital si compact EDIC- mini Tiny B47 este capabil s se potriveasc mai multor ceritne fiind capabil sa inregistreze de la 160 de ore la o singura incarcare iar memoria lui suporta inregistrarea a 300 de ore fara pauza. Sistemul de activare voce va ofer cu un timp de inregistrare chiar mai mare un volumul de memorie fix si toate acestea se realizeaza cu un dispozitiv de dimensiuni extrem de mici, cu cel mai simplu sistem de control Edic-mini Tiny B47.Micul reportofon are dimensiuni de doar 50x15 mm.

Forma cilindric, placut si carcasa de metal a reportofonului sunt foarte convenabile pentru mascarea reportofonului . Edic-mini Tiny B47 este alimentat de trei baterii, G 13-A, sau baterii zinc-air, care ofera inregistrare continua, pentru 160 de ore. Astfel de baterii pot fi cu usurinta achiziionate din orice magazin.

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul Edic-mini Tiny B47 poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

Specificatii tehnice Edic-mini Tiny B47 :

Carcasa de metal

Dimensiuni: 50X15mm

Greutate: 19g (fara baterie)

Sensibilitat a microfonului ncorporat este de 7-9m

Modul de nregistrare Mono

Durata bateriei n modul de nregistrare (frecvena de eantionare: 8 kHz, necomprimate): cu baterii G13-A - pana la 40 de ore, cu baterii air-zinc - pana la 160 ore;

Durata bateriei n modul de VAS - pn la 168 ore

Durata bateriei in stand-by- 4-5 luni

Alimentare: baterii G-13A-3 bucati

Conectare USB (Bateria se incarca in timp ce este conectat la un computer)

 

Caracteristici Edic-mini Tiny B47

 

 • Dimensiunile foarte mici
 • Consumul redus de energie
 • Inregistrarile de inalta calitate
 • Microfonul de inalta sensibilitate
 • Banda de frecventa larga
 • Protectie cu parola
 • Design unic
 • Funcionaliti simplificate si un singur buton de control, LED-urile reportofonului indica modurile de funcionare ale reportofonului
 • Sistemul de Activare voce (VAS), care comprima eficient pauze in mesaje, creste prin urmare perioada de inregistrare. Folosind acest sistem economisete memorie si baterie in timpul pauzelor dintre discutii .
 • Durat de inregistrare continua 300 de ore
 • Cronometrul pentru a porni inregistrarea
 • Semnatura digitala a inregistrarilor

Productie RUSIA

Garantie 36 de luni .

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net