Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon spy pix PVRPEN2GB - 2Gb

localizareGPS.net poze

Reportofon spy pix PVRPEN2GB - 2Gb

Pret : 421,00 RON

Special Price 281,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Cauta cel mai nou model de Pix reportofon BSPVRPEN2GB007 - 2Gb .Verifica oferta de Pix reportofon BSPVRPEN2GB007 - 2Gb la cel mai mic pret pe localizaregps.net
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Reportofon spion incorporat in pix

Pix functional imbunatatit cu microfon spion reportofon. Dispozitivul are o baterie de mare putere ce asigura 8-10 ore de inregistrari fara intrerupere si o memorie incorporata de 2 Gb. Are un singur buton si este extrem de usor de folosit.

Cum functioneaza ?

Pentru pornirea inregistrarii apasati butonul pornit/oprit si dupa 4 secunde va porni inregistrarea (ledul va clipi de 6 ori si apoi se va opri ) .

Pentru oprirea inregistrarii apasati din nou butonul pornit/oprit (va clipi redul rosu pentru o secunda apoi se va opri ).

Specificatii tehnice PIX REPORTOFON :

-memorie interna 2 giga

-incarcare baterie - 2 ore

-baterie 120 mA

-format inregistrare : wav

-timp inregistrare : 8-10 ore cu o incarcare completa

-sistem operare : Windows ME/2000/XP/Vista/Win7?MAC 10.X sau mai nou

Durata medie de utilizare 3 ani .

Garantie 24 de luni .

Pretul include TVA

 


Comanda la cel mai avantajos pret Pix reportofon spion BSPVRPEN2GB007 - 2Gb, doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadget spy. Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Pix reportofon spion BSPVRPEN2GB007 - 2Gb  pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Pix reportofon spion BSPVRPEN2GB007 - 2Gb  profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Pix reportofon spion BSPVRPEN2GB007 - 2Gb , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Pix reportofon spion BSPVRPEN2GB007 - 2Gbeste alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.  

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net