Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Reportofon spy stick memorie cu activare vocala 4 Gb VR-09

localizareGPS.net poze

Reportofon spy stick memorie cu activare vocala 4 Gb VR-09

Pret : 207,00 RON

Special Price 175,00 RON

  • Cumpără 2 pentru 144,00 RON fiecare şi salvează 18%

Stoc - livrare a doua zi

Incearca acum reportofon spy stick usb de memorie , cu activare la sunet 4 Gb BSVR-09007 cel mai ieftin din stoc ACUM pe localizaregps.net . Comanda microfon spy cu inregistrare discreta !
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Cel mai mic reportofon spion stick cu activare vocala BSVR-09007 il gasiti numai pe localizaregps.net, la un pret imbatabil, util pentru cea mai clara si mai discreta inregistrare audio. Monitorizati prin inregistrare orice discutie  si obtineti dovezi incontestabile! localizaregps.net va ofera suport si consiliere despre cum sa folositi mini reportofonul spion cat mai discret . Pentru orice informatie suplimentara legata de functionarea reportofonului spy ne puteti contacta telefonic la 0721 694 072 sau pe  e-mail office@localizaregps.net  vi se va raspunde la orice intrebare si veti putea afla despre experientele altor clienti care  au folosit un reportofon spion model BSVR-09007. Mini reportofon spy  de cea mai buna calitate, marca Technics Engineering , ACUM  pe localizaregps.net - furnizorul dumneavoastra de aparate spion din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Pitesti, Cluj, Constanta, Iasi. Livrare in maxim 24 de ore in toata tara .

 

Tinut la legatura cheilor , la usb-ul computerului , pus pe birou, in buzunar, in masina sau chiar ascuns in diferite obiecte, acest stick reportofon va inregistra tot ce se vorbeste pe o raza de 8 metri in jurul lui  .

Memoria de 4 Gb este suficienta pentru  70 de ore inregistrari audio. Produsul se poate folosi si ca stick de memorie normal , pe care puteti salva orice vreti dumenavoastra .

Datorita functiei de detectie vocala , acest reportofonul BSVR-09007  va inregistra doar daca se detecteaza  sunete in raza lui de actiune . Pe memoria stick-ului reportofon se va inregistra  doar atunci cand se vorbeste , perioadele de liniste fiind sterse , pentru a economisi memorie si acumulator , iar analiza inregistrarilor este mult mai facila si comoda  

Reportofonul spion BSVR-09007  are incorporat un acumulator Li-ion reincarcabil, ce ofera  o autonomie de pana la 15 ore de inregistrare continua . Reincarcarea acumulatorului  se face automat prin simpla conectare a reportofonului la orice mufa USB a computerului .

Mai mult, acest reportofonul stick usb BSVR-09007  poate inregistra continuu daca este conectat la USB-ul PC-ului  . Cu alte cuvinte inregistreaza continuu si se incarca automat prin conectarea la usb-ul computerului in limita a 70 de ore .

Reportofonul stick BSVR-09007 are dimensiunile  unui stick de memorie normal  , deci nu va iesi cu nimic in evidenta , iar activarea reportofonului se face de la singurul buton cu care este prevazut ( in lateral , mic , discret si usor de actionat ) .

Stick-ul USB cu reportofon HAWKEL BSVR-09007 poate inregistra tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 8 metri.

Specificatii tehnice stick USB reportofon  HAWKEL BSVR-09007

 

Model

Hawkel BSVR-09007

Format inregistrare audio

.WAV , cu 128 Kbps ( bit-rate)

Raza microfon

max 8 metri

Memorie

4Gb = 70 de ore

Activare la sunet

da, inregistrare automata la detectia sunetelor de peste 40 dB

Acumulator

Reincarcabil ,incorporat lithium-ion 160 mAh

Autonomie

pana la 15 ore de inregistrare continua

Incarcare

la orice USB

Conectare la calculator

2.0 , functioneaza si ca un memory stick obisnuit

Greutate

doar 14 grame

Dimensiuni

Lungime: 6.5 cm  x Latime 2 cm x Grosime 1 cm

Productie

China

 

 ACUM - disponibil si in varianta de 8 Gb

Video 360 de grade

Garantie 2 ani .

Pretul include TVA.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net