Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Sistem de schimbare voce la telefon

localizareGPS.net poze

Sistem de schimbare voce la telefon

Pret : 623,00 RON

Special Price 571,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza ACUM aparat pentru schimbarea vocii disponibil pe localizaregps.net . Cea mai variata gama sisteme spion pentru schimbare voce la telefon .
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Cel mai nou si performant aparat de schimbare a vocii la telefon, proiectat de un inginer american, cu rezultate remarcabile. Vocea emisa poate fi modulata si pe sexul opus vorbitorului. De exemplu o voce barbateasca sa sune la telefon, exact ca o voce de femeie, clar,  fara sunete de fundal si de nerecunoscut.

Dispozitivul de schimbare a vocii la telefon functioneaza cu o baterie de 9 V si vine intr-o cutie ce il poate si depozita pe parcursul timpului. El se preteaza oricarui tip de telefon mobil sau fix.

 

Metoda de utilizare presupune atasarea unui cuplaj pe zona cu microfon a telefonului, mai exact regiunea inferioara, destinata vorbirii. Este foarte important ca acest cuplaj sa se faca perfect, de aceea el va avea si o banda de fixare in jurul telefonului.

 

Aparatul de schimbare a vocii la telefon are un buton cu care puteti selecta 16 transformari diferite ale vocii. La 0 se va auzi vocea dumneavoastra reala.

 

Pentru a face testele inainte de a folosi acest echipament in convorbiri, puteti proceda astfel:

Puneti cuplajul in dreptul urechii dumneavoastra si vorbiti in fata microfonului situat pe partea din fata a dispozitivului.

Selectorul poate fi la gradatia 0 pentru prima fraza si apoi il veti roti spre dreapta sau spre stanga in functie de cum doriti sa se transforme vocea.  Sub zero sunt 7 tipuri de voci feminine iar peste treapta 0 , 8 tipuri de voci masculine.

Alegeti vocea care poate reda cel mai bine mesajul dorit!

Doar primele doua trepte vor deghiza vocea intr-un mod natural, urmatoarele o vor transforma intr-o maniera comica sau inspaimantatoare(voce foarte subtire-voce foarte groasa).

In momentul in care veti folosi dispozitivul pentru a va schimba vocea intr-o convorbire aveti grija doar sa vorbiti in dispozitiv si nu direct in telefon. Atentie sporita atunci cand tineti telefonul in dreptul urechii, pentru a asculta ce va raspunde interlocutorul, sa nu vorbiti spre telefon.

Dimensiuni dispozitiv: 15*6*3 cm

Nu are incluse bateriile.

 

Garantie Aparat de schimbare a vocii la telefon – 1 an

 

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net