Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Ursulet de plus spion reportofon 300 ore

localizareGPS.net poze

Ursulet de plus spion reportofon 300 ore
2.621,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Ursulet de plus spion reportofon cu activare vocala si inregistrare 300 de ore , calitate sunet CLEAR HD , camuflare perfecta pentru bona si copii . Model BSRUP16S65007
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Ursulet de plus spion reportofon 300 ore

Ursulet de plus spion reportofon cu activare vocala si inregistrare 300 de ore , calitate sunet CLEAR HD , camuflare perfecta pentru bona si copii . Model BSRUP16S65007

Reportofonul spion BSRUP16S65007 , incorporat in jucarie ursulet de plus , are un super acumulator pe baza de Lithyum ce ii ofera o autonomie la inregistrarea continua de 50 de ore si cu senzorul de detectie voce activ 7 zile . Memoria incorporata suporta 300 de ore de inregistrari .

La cerere putem incorpora reportofonul in orice jucarie sau ursulet de plus doriti dumneavoastra !!!!

Reportofonul spion BSRUP16S65007 este singurul microfon spion de pe piata nedetectabil de nici un detector de microfoane sau de echipamente spion.

Reportofonul BSRUP16S65007 se remarca printr-un sunet de o calitate exceptionala, datorita codecului audio incorporat pe 16-bit ,claritate CLEAR HD , ceea ce insemana ca se vor auzi fara probleme pana si discutiile in soapta sau discutiile avute intr-o camera alaturata . Este cel mai sensibil microfon posibil .

BSRUP16S65007 - 300 de ore se remarca prin functionalitatea multipla pe care o are. Inregistrarile sunt protejate cu parola impotriva falsificarii sunetelor prin intermediul unui sistem unic conceput pentru acest tip de microreportofon . Sistemul incorporat AGC (Automatic Gain Control), permite furnizarea unui sunet de calitate pe inregistrare, prin reducerea in intensitate a sunetelor inalte si aducerea in prim plan a sunetelor joase.

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea este setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare (optiune ce va ajuta la economisirea memoriei si la ascultarea cu usurinta a inregistrarilor deoarece elimina timpii morti in care nu se vorbeste nimic ) . Reportofonul BSRUP16S65007 de ore poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

Toate inregistrarile sunt stampate cu data si ora exacta la care a fost facuta inregistrarea si sunt protejate cu parola .

Pentru ascultarea inregistrarilor tot ce trebuie sa faceti este sa conectati la usb-ul computerului microfonul si sa descarcati inregistrarile .

 

Caracteristici tehnice Ursulet de plus spion reportofon BSRUP16S65007:

 • Rata de sampling : pana la 20 k Hz;
 • Nivel sunet : -80dB;
 • Capacitate codec : 16bit;
 • Durata de inregistrare : 300 de ore ;
 • Inregistrari protejate cu parola ;
 • Data si ora pe fiecare inregistrare ;
 • Memorie interna 2 Gb
 • Posibilitate programare inregistrare in anumite zile si intre anumite ore
 • Senzor setabil de inregistrare doar la detectia de voce ;
 • Sistem AGC incorporat ;
 • Temperatura de operare: -5+50C;
 • Sensibilitatea microfonului : raza de ascultare 12 m (incaperi pana in 200 metri patrati );
 • Tip de inregistrare : mono;
 • Stanby - inregistrare continua 50 de ore
 • Stanby cu functie de detectie voce activa 7 zile
 • Inregistrare ciclica ( suprascrierea inregistrarilor in cazul depasirii memoriei )

 

La cerere se poate monta un ursulet un reportofon si mai puternic pentru a inregistra pana la 2400 de ore si un stanby de 80 de zile .

 

Garantie 36 de luni .

Productie RUSIA

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net