Localizaregps.net - toate gps-urile existente si microfoane spion atasate!

Wega-i Detector ultraprofesional de camere spion dupa lentile

localizareGPS.net poze

Wega-i Detector ultraprofesional de camere spion dupa lentile

Pret : 2.080,00 RON

Special Price 1.969,00 RON

Stoc - livrare a doua zi

Testeaza acum detector profesional de camere spy ascunse cu fascicule laser Wega-i . Ideal pentru detectarea de microcamere de spionaj . Cel mai bun pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!!
Descriere

Localizatoare GPS tracker si sisteme spionaj pe LocalizaGPS.net

Detector de camere video spion wega-i

Detector de lentile ale camerelor video ascune, model Wega-i . Detecteaza fara eroare toate minicamerele pornite sau oprite , cu fir sau fara fir , sau chiar daca emit sau nu .

WEGA-i - detector de camere video profesional ce poate localiza orice tip de camera video ascunsa , indiferent daca camera este pornita sau nu , sau daca emite . Detectorul Wega-i are un monoclu special proiectat , prin care lentilele microcamerelor video se vad ca niste puncte care radiaza o lumina rosie foarte intensa .

Detectorul de camere video Wega-i emite fascicule infrarosu intensificate foarte puternice, iar lentilele camerelor video spion vor reflecta lumina infrarosu, de unde rezulta ca lentilele camerelor vor iesi aproape instantaneu in evidenta .

Spre deosebire de celelalte tipuri de detectoare de camere video , detectorul WEGA-i localizeaza aproape instantaneu orice camera video spion , indiferent daca este pornita sau nu sau chiar daca nu emite . Camerele ascunse cu inregistrare pe memorie proprie sau pe card de memorie sunt imposibil de depistat de detectoarele conventionale, datorita faptului ca nu emit nici un semnal insa acest detector optic pentru lentilele camerelor , va depista chiar si cea mai mica camera spion , indiferent de calitatea si dimensiunea lentilei .

Detectorul de camere video Wega-i are o distanta de detectie intre 1 si 10 metri liniari . Pentru o detectie cat mai precisa si functie de marimea incaperii , distanta de detectie si intensitatea fasciculelor infrarosu se pot ajusta prin marirea sau micsorarea puterii fasciculelor infrarosu , fiind de maxim 10 metri si de minim 1 metru .

Detectorul Wega-i este de o calitate superioara , este produs in Rusia , si face parte din gama premium datorita unui microcontroller integrat pentru generarea si ajustarea fasciculelor IR. Carcasa este rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice si este construita din duraluminiu .

Specificatii tehnice Detector profesional de camere spion Wega-i

Numar fascicule IR

6 , cu putere ajustabila

Distanta de detectie

1-10 metri - ajustabila

Mod alimentare

2 x Baterii normal tip AAA

Material Carcasa

Duraluminiu

Greutate

106 grame

Dimensiuni

14 cm x 3,4 cm x 1.6 cm

Tara de Fabricatie

Rusia

Pachetul contine

Detector de camere WEGAi

2 x baterii alcaline AAA

Laveta curatare monoclu detector

Manual de utilizare engleza si romana

 

 

 

Garantie 2 ani .

Pretul include TVA .

 


 

Comanda la cel mai avantajos pret Detector profesional de mini camere ascunse - lentila laser Wega-i  , doar unul dintre produsele spy aflate la promotie pe localizaregps.net si in top 10 cele mai comandate gadgeturi spy . Citeste comentariile si opiniile utilizatorilor cu privire la Detector profesional de mini camere ascunse - lentila laser Wega-i   pe forumul localizaregps.net si testeaza-l si tu. Poti cumpara ieftin Detector profesional de mini camere ascunse - lentila laser Wega-i   profitand de discounturile acordate. Vezi galeria de poze Detector profesional de mini camere ascunse - lentila laser Wega-i  , manualul de utilizare si pagina de contact. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea si in orice alt oras prin posta sau curier rapid. Detector profesional de mini camere ascunse - lentila laser Wega-i   este alegerea isteata iar localizaregps.net este partenerul tau cel mai convenabil.

Recenzii

Livrare prin curierat RAPID pentru toate produsele de pe LocalizareGPS.net

Pentru orice informatii nu ezitati sa folositi pagina de CONTACT localizaregps.net